Συνεργασία για την καθαριότητα του χώρου της λαϊκής αγοράς

08/10/2014
image_print

Τις υποχρεώσεις των παραγωγών και των πωλητών υπενθυμίζει με έντυπό του ο Δήμος Καρδίτσας

Την συνεργασία  των παραγωγών και των πωλητών της λαϊκής αγοράς για την καθαριότητα του χώρου επιδιώκει ο Δήμος Καρδίτσας.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σωτ. Αντωνίου μαζί με εκπροσώπους των Σωματείων Παραγωγών Λαικών Αγορών,  Πωλητών Λαικών Αγορών και  Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών και Βιομηχανικών Ειδών και υπαλλήλους του Δήμου διένειμαν έντυπο σε όλους τους πάγκους, στο οποίο υπενθυμίζονται οι υποχρεώσεις των παραγωγών – πωλητών να καθαρίζουν το χώρο τους και να αποχωρούν εγκαίρως μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς, ώστε να μπορούν να εργαστούν τα συνεργεία του Δήμου. Στο έντυπο αναφέρονται τα εξής:

"Αγαπητοί πωλητές λαϊκών αγορών
Όλοι οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε για να βελτιώσουμε την εικόνα της Πόλης μας, να τη διατηρήσουμε όμορφη, καθαρή και ανθρώπινη.
Ο Δήμος οφείλει να προστατεύει τη δημόσια υγεία και να διατηρεί καθαρούς τους κοινόχρηστους χώρους, όπου πραγματοποιούνται λαϊκές αγορές, αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό τους αμέσως μετά το πέρας ωραρίου λειτουργίας τους.
Οι αδειούχοι πωλητές λαϊκών αγορών ειδικότερα οφείλουν:

Παρακαλούμε για την τήρηση των παραπάνω ώστε να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να επιβάλλουμε πρόστιμο στους παραβάτες."

Ο Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας
Σωτήρης  Αντωνίου