Παιδικές Βιβλιοθήκες – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καρδίτσας

image_print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ
ΑΙΣΩΠΟΥ 1 – Τ.Κ. 43100
ΤΗΛ. & ΦΑΞ.: 2441071346
E-mails: paidikesbibliothikes@yahoo.gr

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 το χειμερινό ωράριο των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας. Εδώ και 35 πλέον χρόνια,(το Νοέμβρη του 1986, πρώτο-λειτούργησε η Παιδική Βιβλιοθήκη συνοικίας Αγίας Παρασκευής) οι Παιδικές Βιβλιοθήκες, αποτελούν για τα παιδιά της πόλης μας, μια σημαντική εμπειρία εξοικείωσης τους με το βιβλίο, που τους παρέχεται σε ένα περιβάλλον καλαίσθητο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, με ποικίλα ερεθίσματα ώστε να καλλιεργηθεί με ευχάριστο τρόπο η αγάπη τους για αυτό.

Φέτος είναι άλλη μια δύσκολη και διαφορετική χρονιά και για τις παιδικές βιβλιοθήκες, λόγω της πανδημίας του Covid 19. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να λειτουργήσουμε με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα με τους παρακάτω κανόνες:

Πληροφορίες γύρω από τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, μπορείτε να παίρνετε στο τηλέφωνο 2441071346 (πρωινές ώρες) στις σελίδες μας στο Facebook: https://www.facebook.com/PaidikesBibliothekesDemouKarditsas/ & https://www.facebook.com/Παιδικές-Βιβλιοθήκες-Καρδίτσας ή να επικοινωνείτε μαζί μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: paidikesbibliothikes@yahoo.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργία των παιδικών βιβλιοθηκών και οι κατάλογοι με τα βιβλία της κάθε μίας, είναι τα παρακάτω:

Σχετικά έγγραφα

Σχετικά σημεία

Σχετικά άρθρα