Δράσεις – παρέμβασης του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας, στην εκπαιδευτική κοινότητα, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας

28/11/2013
image_print

1η συνάντηση των στελεχών του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας με τους εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης με τίτλο: «Δράσεις παρέμβασης του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας, στην εκπαιδευτική κοινότητα, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας»

Τα στελέχη του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας πραγματοποίησαν την 1η συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας,  οι οποίοι θα επιμορφωθούν σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας, στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο «Δράσεις παρέμβασης του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας, στην εκπαιδευτική κοινότητα, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας». Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26/11/2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΔ Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΔΚ) Μ. Αλεξάνδρου 34. Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Κανούτα Δήμητρα, πρόεδρος Δ.Σ. του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας και οι σχολικοί σύμβουλοι της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας, η κα Κόζυβα Πασχαλίνα, η κα Μπατσίλα Μαριάνθη και ο κος Τσιάμαλος Ηρακλής.
Τα θεματικά αντικείμενα της συνάντησης αυτής ήταν:


Πράξη 3.2.4 "Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο (Γυναικείων Οργανώσεων)" (Α΄ και Β΄ κύκλος) του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) "Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007 -2013"
Το Σχέδιο δράσης συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007 – 2013"
Δικαιούχος είναι η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων / Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών


Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης