Δωρητές και Χορηγοί

image_print

Ο Δήμος Καρδίτσας αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αξία της προσφοράς στην οποία προέβησαν κατά καιρούς συγκεκριμένοι συμπολίτες μας, καθώς και άλλα φυσικά πρόσωπα και φορείς προς τις διάφορες δομές του, δημιούργησε αυτή τη σελίδα. Θέλει μ’ αυτόν τον τρόπο να τιμήσει και ταυτόχρονα να προβάλει την αγαθοεργή τους πράξη, της οποίας τα ευεργετικά αποτελέσματα έχουν ως αποδέκτη τους ίδιους του συνδημότες μας. Κάθε προσφορά προς το Δήμο μικρή ή μεγάλη αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο προς όφελος των τωρινών αλλά και των μελλούμενων γενεών. Οι δωρεές ακινήτων συνέβαλλαν στη στέγαση διαφόρων κοινωφελών δομών, όπως το Κ.Α.Π.Η., τα Κ.Δ.Α.Π., οι βιβλιοθήκες του δήμου κ. ά. Με τη διάθεση έργων τέχνης καθώς και βιβλίων εμπλουτίστηκαν σημαντικά η εξαίρετη Πινακοθήκη μας και οι μοναδικές μας βιβλιοθήκες (Κεντρική και Παιδικές). Επίσης με την προσφορά πολλών αξιόλογων αντικειμένων απέκτησε το Λαογραφικό μας Μουσείο (Μουσείο Πόλης) πολύ σπουδαίες συλλογές.

Και τώρα, που περνάμε μια κρίσιμη καμπή, πολλοί συμπολίτες μας, καθώς και άλλοι φορείς στηρίζουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο, Δανειστική Βιβλιοθήκη), γιατί γνωρίζουν, ότι μέσω αυτών θα βρουν μια βοήθεια αρκετοί συνάνθρωποί μας.

Ο δήμος Καρδίτσας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους, όσοι με οποιονδήποτε τρόπο προσέφεραν μέσω αυτού προς τους συνδημότες μας.

Σημ.: Στον κατάλογο των δωρητών – χορηγών, πιθανόν από απουσία καταγραφής, να μην αναφέρονται κάποια ονόματα, οι προσφορές τους καθώς και κάποια βιογραφικά τους στοιχεία. Θα είμαστε ευγνώμονες, αν μας πληροφορήσετε σχετικά, ώστε στο μέλλον να αναγραφούν.

Σχετικές σελίδες