10/02/2014
image_print

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Καρδίτσας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καρδίτσας σε υπόθεση κατά Γλυκερίας Γαλούση και λοιπών (σχολικοί φύλακες) (εισ.: πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής)
(Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 31/2014)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ψήφιση πίστωσης για δαπάνες συλλογής και μεταφοράς στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών από ΦΟΔΣΑ μέσω προγραμματικών συμβάσεων (εισ.: Αικ. Τσιλίκα)
(Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 32/2014)

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ψήφιση πίστωσης για τόκους και δικαστική δαπάνη σε εκτέλεση διαταγής πληρωμής (Υπεραστικό ΚΤΕΛ) (εισ.: Αικ. Τσιλίκα)
(Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 33/2014)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ψήφιση πίστωσης για τόκους και δικαστική δαπάνη σε εκτέλεση διαταγής πληρωμής (ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε) (εισ.: Αικ. Τσιλίκα)
(Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 34/2014)

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ψήφιση πίστωσης για τόκους και δικαστική δαπάνη σε εκτέλεση διαταγής πληρωμής (CARPARI Α.Ε) (εισ.: Αικ. Τσιλίκα)
(Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 35/2014)

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας εξοπλισμού του έργου “Επέκταση Θεοδωρίδειου Κέντρου υποστήριξης για ανθρώπους με αναπηρία – Ορίζοντες” (εισ.: Λ. Παρθένη)
(Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 36/2014)


Έγκριση του κατεπείγοντος των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της 5ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής
(Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 30/2014)