Υποδοχή Κυπρίων ποδηλατών στο δημαρχείο Καρδίτσας

09/12/2013
image_print

Με αφετηρία διαφορετικές πόλεις, όπου σπουδάζουν, διασχίζουν την Ευρώπη επιστρέφοντας στην Κύπρο, στέλνοντας ένα μήνυμα δύναμης και στηρίζοντας τους σκοπούς του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο "Ενα Όνειρο Μια Ευχή"

Οι τρείς Κύπριοι ποδηλάτες Αλέξανδρος Ιωάννου, Γιάννης Πασχάλης και Δημήτρης Διογένους που ξεκίνησαν με τα ποδήλατά τους από την Σκωτία, την Ουαλία και την Ισπανία αντίστοιχα με τελικό προορισμό την Κύπρο και στόχο να στείλουν ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας στους νέους της Ελλάδας και της Κύπρου,  επισκέφθηκαν την Δευτέρα 9/12 το Δημαρχείο Καρδίτσας.

Τους τρείς ποδηλάτες, υποδέχθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελ. Αγραφιώτου και  Χαρ. Παπαδημητρίου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αντ. Κωνσταντέλλος, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το εγχείρημά τους και την επιθυμία τους μέσω αυτού – πέρα από την προβολή της χώρας τους – να στηρίξουν τους σκοπούς του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις "Ενα Όνειρο Μια Ευχή".

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Καρδίτσας συνεχάρησαν τους Κύπριους ποδηλάτες για το σθένος τους να πραγματοποιήσουν ένα τέτοιο δύσκολο εγχείρημα και την ευαισθησία τους να το αφιερώσουν σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό.  Ευχήθηκαν επίσης κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους, αλλά και στην μετέπειτα ζωή τους, καθώς οι νεαροί Κύπριοι επιστρέφουν στην πατρίδα τους έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές τους με την επιθυμία να εργασθούν και να προσφέρουν στον τόπο τους που δοκιμάζεται επίσης από την οικονομική κρίση.

Οι Κύπριοι ποδηλάτες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την θερμή υποδοχή τους από τη Δημοτική Αρχή της “πρωτεύουσας του ποδηλάτου” όπως χαρακτήρισαν την πόλη μας και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το δίκτυο ποδηλατοδρόμων της  Καρδίτσας και τον αριθμό των ποδηλατών που κυκλοφορούν σ' αυτό.