Το “Λούνα παρκ της Ανακύκλωσης” στο αίθριο της δημοτικής αγοράς

17/12/2013
image_print

Την Πέμπτη 19/12 και ώρα 11.00 π.μ.  στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του  Δήμου  Καρδίτσας

anakiklosi-02Την Πέμπτη 19/12 και ώρα 11.00 π.μ.- 15.00 μ.μ.  στο αίθριο ??????????της Δημοτικής Αγοράς ,  ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με την  Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) διοργανώνουν στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου, το ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης.
Μία ψυχαγωγική, αλλά παράλληλα ενημερωτική δράση για τους μικρούς μας φίλους με γνωστά  παιχνίδια που έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα με μηνύματα Ανακύκλωσης, ώστε τα παιδιά ενώ διασκεδάζουν, παράλληλα, να εκπαιδεύονται στα υλικά που ανακυκλώνονται και στη σωστή συμμετοχή στην  Ανακύκλωση.
Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της Ανακύκλωσης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας του Δήμου και της ΕΕΑΑ, σύμφωνα με την οποία η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του κοινού δημιουργεί ολοένα και πιο ευσυνείδητους πολίτες που μαθαίνουν για την ανακύκλωση συσκευασιών, την «αγκαλιάζουν» και την εντάσσουν με αποτελεσματικό τρόπο στην καθημερινότητά τους.
Χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα, έχουν ήδη λάβει μέρος στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΕΕΑΑ, μέσω της οποίας γνώρισαν τον Μπλε Κάδο και διασκέδασαν μέσα από τον κόσμο της ανακύκλωσης των συσκευασιών!
Ο Δήμος Καρδίτσας και η ΕΕΑΑ προσκαλούν τα σχολεία της πόλης να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.