Το ΚΑΠΗ Καρδίτσας γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

05/10/2015
image_print

kaph-2015Με “εφηβική” διάθεση, αστείρευτο κέφι και πολύ χορό, τα μέλη του ΚΑΠΗ Καρδίτσας γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας συμμετέχοντας στη συνεστίασή του που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 4/10 στην “Κέντια”.

“Η τρίτη ηλικία είναι μια περίοδος εξίσου δημιουργική, παραγωγική και δυναμική στη ζωή των ανθρώπων κι εσείς μας δίνετε καθημερινά το παράδειγμα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή” τόνισε ο υπεύθυνος κοινωνικός λειτουργός του ΚΑΠΗ κ. Απ. Ταξιάρχης που υποδέχθηκε τους παρισταμένους, ενώ ο πατ. Β. Στεργιούλας μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής απηύθυνε χαιρετισμό η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Ελ. Αντωνίου που αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την καλύτερη λειτουργία του ΚΑΠΗ και την δύναμη και αισιοδοξία που αντλεί η ίδια από την επαφή της με τα μέλη του: “Είστε παράδειγμα , αγωνιστικότητας και προσφοράς. Αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία από σας.” επισήμανε η κ. Αντωνίου.

Στην Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας αλλά και στην δραστηριότητα του ΚΑΠΗ Καρδίτσας αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ κ. Δημ Κάμπας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την εμφάνιση της χορωδίας το ΚΑΠΗ που ερμήνευσε αγαπημένα, διαχρονικά ελληνικά τραγούδια και την εμφάνιση του χορευτικού του ΚΑΠΗ που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς της περιοχής μας. Η όμορφη βραδιά για τα μέλη του ΚΑΠΗ Καρδίτσας ολοκληρώθηκε με γλέντι και χορό μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες.