Το ΚΑΠΗ Καρδίτσας έκοψε την πίτα του

06/02/2015
image_print

Η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 6/2. Στην εκδήλωση στο κεντρικό κτήριο του ΚΑΠΗ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασ. Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Κων. Δάλλα, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελ. Αντωνίου και Κ. Ψημμένος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Γαλανόπουλος και ο Πρόεδρος του  Συλλόγου Συνταξιούχων του ΙΚΑ κ. Π. Νταραράς.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Βασ. Καραστέργιος μεταφέροντας και τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο κ.Βασ. Τσιάκος ευχήθηκε  στα μέλη του ΚΑΠΗ καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, επισημαίνοντας οτι οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η κοινωνία μας επιβάλλουν να στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς που δοκιμάζονται περισσότερο και το παράδειγμα το δίνουν πρώτοι απ' όλους εκείνοι στηρίζοντας υλικά και ηθικά τα παιδιά και τα εγγόνια τους, ενώ και η εμπειρία τους από δυσκολότερες καταστάσεις που έζησαν στο παρελθόν είναι πολύτιμη για τις νεότερες γενιές.

Τις θερμότερες ευχές του για υγεία και οικογενειακή ευτυχία έδωσε στα μέλη του ΚΑΠΗ και ο κ. Φωτ. Αλεξάκος τονίζοντας οτι η μαζική τους παρουσία στην εκδήλωση πιστοποιεί το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους. “ Πάνω σε τέτοιες σχέσεις πρέπει να στηριχτούμε για να χτίσουμε μια καλύτερη κοινωνία για τις επόμενες γενιές” τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε οτι η Δημοτική Αρχή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του ΚΑΠΗ.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης η κ. Δάλλα και η κ. Αντωνίου, δίνοντας τις ευχές τους και εκφράζοντας τον απεριόριστο σεβασμό και την αγάπη τους προς τα μέλη του ΚΑΠΗ.Στη συνέχεια η Χορωδία του ΚΑΠΗ ερμήνευσε εορταστικά, αλλά και νοσταλγικά τραγούδια , ενώ η εμφάνιση του Χορευτικού του ΚΑΠΗ έδωσε το έναυσμα για να εξελιχθεί η εκδήλωση σε γλέντι μέχρι τις μεσημεριανές ώρες.