Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καρδίτσας

27/12/2013
image_print

Την καθιερωμένη συναυλία της θα δώσει την Δευτέρα 30/12/2013 και ώρα 8.00 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δ. Καρδίτσας, στο Παυσίλυπο.

Πιστοί στο κλείσιμο κάθε έτους  και τον ερχομό του νέου, οι μουσικοί της Φιλ/κής ετοιμάζουν την συναυλία τους με εορταστική διάθεση. Η μπάντα πλαισιωμένη από παλιούς και νέους μουσικούς, και υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Ν. Μπανιά  προβάρει εδώ και αρκετό καιρό το πρόγραμμα της, έτσι ώστε να τιμήσει για μια ακόμη φορά την στολή των μουσικών εκτελεστών και να δώσει μια νότα χαράς σε όλους τους συμπολίτες μας.

Η Φιλ/κή είναι  παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις-υπηρεσίες, δίνει το παρών στο κάλεσμα του Δήμου, της Περιφέρειας, της Εκκλησίας και άλλων φορέων. Η αγάπη και το φιλότιμο των μουσικών περισσεύουν, σήμερα στην τόσο δύσκολη περίοδο κρίσης. Με σύμμαχο το χειροκρότημα του κόσμου, στέκονται ψηλά, επιτελώντας ένα εκπαιδευτικό – πολιτιστικό έργο στην πόλη μας.

Οι μουσικοί της μπάντας καλούν το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας να απολαύσει  μια βραδιά με ποικίλο ελληνικό πρόγραμμα, στηρίζοντας έτσι τους νέους μουσικούς και επιβραβεύοντας του παλιούς. Επίσης καλούν τις αρχές του τόπου και τους επισήμους φορείς να συμβάλλουν όχι μόνο με την παρουσία τους, αλλά και εμπράκτως.

Ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ το 2014.