22/08/2016

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Καρδίτσας για την παρουσία των Καρδιτσιωτών αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

image_print

ATHLITESΟ Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες πέρασαν στην Ιστορία χαρίζοντάς μας στιγμές και συναισθήματα που μόνο ο Αθλητισμός και ο Ολυμπισμός μπορούν να προσφέρουν.

Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έδωσαν για μία ακόμα φορά τον καλύτερό τους εαυτό στέλνοντας μηνύματα αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας.

Ως Καρδιτσιώτες νοιώσαμε ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια που τρία δικά μας παιδιά, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η Παναγιώτα Τσινοπούλου και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, διακρινόμενοι στο επίπονο και ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα του βάδην.

Θέλω να τους συγχαρώ θερμά για τον ωραίο αγώνα τους που ήταν το επιστέγασμα μια επίπονης και συστηματικής προσπάθειας και να τους ευχηθώ υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμη το όμορφο “ταξίδι” τους στον Αθλητισμό επιτυγχάνοντας όλους τους στόχους τους και αποτελώντας υγιή πρότυπα και πηγή έμπνευσης για τα μικρότερα παιδιά.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στον συμπολίτη μας Ομοσπονδιακό προπονητή του βάδην Θανάση Δεληγιάννη, στον οποίο ανήκει μερίδιο της επιτυχίας τους.

Ο Δήμος Καρδίτσας, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στήριξε τους αθλητές μας και θα είναι και στο μέλλον αρωγός των προσπάθειών τους, καθώς και κάθε υγιούς προσπάθειας που προάγει τον Αθλητισμό στον τόπο μας.

Και πάλι συγχαρητήρια Αντιγόνη, Παναγιώτα και Αλέξανδρε!”