Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας ο Δήμος Πεντέλης

21/10/2020
image_print

Στην Καρδίτσα βρέθηκε η Δήμαρχος κ. Δ. Κεχαγιά μεταφέροντας βοήθεια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Σημαντική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας προσέφερε ο Δήμος Πεντέλης Αττικής. Ειδικότερα η Δήμαρχος κ. Δήμητρα Κεχαγιά συνοδευόμενη από στελέχη του Δήμου συνόδευσαν στην Καρδίτσα ένα φορτηγό που μετέφερε εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα και είδη καθαριότητας τα οποία και παραδόθηκαν υπέρ του κοινωνικού παντοπωλείου. Στην παράδοση παραβρέθηκε η Δήμαρχος Πεντέλης ενώ από την πλευρά του Δήμου Καρδίτσας η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Ουρ. Σούφλα.

Νωρίτερα η Δήμαρχος είχε επισκεφτεί το δημαρχείο Καρδίτσας και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Β. Τσιάκο. Αρχικά ο δήμαρχος ενημέρωσε την ομόλογο του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή και για τα προβλήματα που δημιούργησε η πλημμύρα. Επίσης την ενημέρωσε και για τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε η περιοχή να επιστρέψει στην κανονικότητα. Τέλος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την συνάδελφο του για τη βοήθεια που προσφέρει και τόνισε ότι στις δύσκολες ώρες που πέρασε η Καρδίτσα, η Αυτοδιοίκηση ήταν ο θεσμός που προσέτρεξε πρώτος στο πλευρό των πλημμυροπαθών.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Πεντέλης κ. Κεχαγιά υπογράμμισε ότι είναι λογικό να υπάρξει ευαισθητοποίηση των πολιτών για τους πλημμυροπαθείς. Επίσης είπε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πάντα δίπλα στους πολίτες και διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι τόσο η ίδια όσο και το σύνολο της Δημοτικής αρχής στέκονται από την πρώτη στιγμή αρωγοί στα προβλήματα της πλημμυρόπληκτης Καρδίτσας.