Στο Παυσίλυπο “χτυπά η καρδιά” των εκδηλώσεων

17/12/2014
image_print

Πολλές εκδηλώσεις για τα παιδιά περιλαμβάνει το πρόγραμμα του επόμενου διημέρου

???????????????????????????????Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του αναψυκτηρίου του Παυσιλύπου θα είναι το επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας το επόμενο διήμερο.

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, από τις 4:00μμ – 6:00μμ. τα παιδιά  των Κ.Δ.Α.Π Γαρδικίου και Γιολδάση θα δημιουργήσουν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και ατομικά ημερολόγια για το νέο χρόνο, ενώ θα στολίσουν παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο καράβι

Στον ίδιο στις 6.00 μ.μ. η ηθοποιός Βάσω Μακρή από το θέατρο “ΟΨΕΙΣ” θα αφηγηθεί στα παιδιά λαϊκά παραμύθια των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων από τις 5:00μμ –  8:00μμ. στο Θεοδωρίδειο Κέντρο “Ορίζοντες” θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο bazaar  του Κέντρου.

Την Παρασκευή  19 Δεκεμβρίου, στη Δημοτική Αγορά θα στηθεί το Λούνα Παρκ της ανακύκλωσης που θα ???????????????????????????????υποδέχεται όλα τα παιδιά της πόλης μας με πρωτότυπα και διασκεδαστικά παιχνίδια που προωθούν την ιδέα της ανακύκλωσης.

Στις  5:00μμ στο Αναψυκτήριο Παυσιλύπου η Αλεξάνδρα Τέα θα παρουσιάσει στα παιδιά ένα διαδραστικό παραμύθι με τίτλο “Το κατεργάρικο αστεράκι”.

Στις 9:30μμ στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακή χορευτική βραδιά από το Δημοτικό χορευτικό συγκρότημα “ΜΑΙΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ”

Στο Παυσίλυπο φιλοξενήθηκαν και οι περισσότερες εκδηλώσεις του προηγούμενου διημέρου. Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά με έντεχνα και λαϊκά από τους “Νιαβέντ”, ενώ την Τρίτη στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε το Make and Take με τη Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας και live rock party με το συγκρότημα Cross Roads.

Το πρωί της Τετάρτης στις κεντρικές στοές της πόλης και το αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, ομάδες μαθητών του Μουσικού Σχολείου έπαιξαν και τραγούδησαν  Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.