Στήριξη του “Κοινωνικού Κινήματος Ελληνικής Αλληλεγγύης της Γαλλίας” προς το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο του Δήμου Καρδίτσας

09/11/2016
image_print

koinwniko-iatreio-01Την 27/10/16 Ομάδα του «Κοινωνικού Κινήματος Ελληνικής Αλληλεγγύης της Γαλλίας» επισκέφτηκε μέσω του Μητροπολιτικού Ιατρείου Ελληνικού, το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο του Δήμου Καρδίτσας .

Στα πλαίσια αυτά ενημερώθηκε για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου σε συγκεκριμένα είδη, καθώς και για το σύνολο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας, προσέφεραν νοσηλευτικό και ορθοπεδικό υλικό, ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για την συνέχιση της συνεργασίας μας και τον τρόπο βοήθειας και προς τις άλλες Κοινωνικές Δομές.

Η κίνηση αυτή δείχνει, ότι υπάρχει ένα μεγάλο δίκτυο αλληλεγγύης και εκτός συνόρων, που συμπονά τον Ελληνικό koinwniko-iatreio-02λαό. Ο τρόπος προσέγγισης, το ενδιαφέρον τους για προσφορά και συνέχιση της συνεργασίας μας στο μέλλον, μας δημιουργεί αισθήματα αισιοδοξίας, αντλώντας δύναμη ν’ ανταπεξέλθουμε το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει απέναντι στους συμπολίτες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, ακόμη και αυτής της άμεσης επιβίωσης.

Θεωρούμε λοιπόν υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε και δια του τύπου την Ομάδα του «Κοινωνικού Κινήματος Ελληνικής Αλληλεγγύης της Γαλλίας» καθώς και το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού, μέσω του οποίου προέκυψε η ανωτέρω συνεργασία.