Στην Καρδίτσα ο τερματισμός του 3ο ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

28/04/2022
image_print

Αναλυτικά το πρόγραμμα του αγώνα – Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη μας μετατρέπουν την όλη διοργάνωση σε μια μεγάλη γιορτή!

Η Καρδίτσα το διήμερο 29 και 30 Απριλίου φιλοξενεί ένα παγκόσμιο αγωνιστικό αθλητικό γεγονός. Τον Διεθνή Ποδηλατικό γύρο Ελλάδας. Περίπου 140 αθλητές ποδηλασίας παγκοσμίου φήμης παίρνουν μέρος στον αγώνα και μας «απογειώνουν». Μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα θα στείλουν την εικόνα της Καρδίτσας σε κάθε σημείο του πλανήτη. Την Παρασκευή 29 Μαρτίου το 3ο ΕΤΑΠ τερματίζει στην Καρδίτσα ενώ το πρωί του Σαββάτου θα γίνει επίσης από την Καρδίτσα η εκκίνηση του 4ο ΕΤΑΠ. Ειδικότερα:

3ο ΕΤΑΠ: Δελφοί – Καρδίτσα

ΠΟΛΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: ΔΕΛΦΟΙ
ΠΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 171,6ΧΛΜ
ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ: 2232Μ.

Η εκκίνηση του 3ου ΕΤΑΠ του Διεθνούς ποδηλατικού Γύρου γίνεται από τον «ομφαλό της γης», τον χώρο των Δελφών. Η σημαία του αλυτάρχη θα πέσει στο Χρισσό και από εκεί θα ξεκινήσει η δράση η οποία θα ολοκληρωθεί έξω από το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, σε μία μέρα φτιαγμένη για τους σπρίντερ.

Σημεία ενδιαφέροντος

31.0χλμ.: ΚοΜ 1 – Κατ. 2 / Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας
88.4 χλμ.: 1ο ενδιάμεσο σπριντ / Λιανοκλάδι
110.5χλμ.: ΚοΜ 2 – Κατ. 2 / Τρίλοφο
155.9χλμ.: 1ο ενδιάμεσο σπριντ / Καλλιφώνι

Αναλυτικά η διαδρομή της Παρασκευής εντός της Π.Ε. Καρδίτσας και μέχρι τον τερματισμό στο Δημοτικό Στάδιο είναι η παρακάτω:

Εξάλλου η διαδρομή του Σαββάτου είναι η παρακάτω: