Σε πλήρη εξέλιξη το έργο των ασφαλτοστρώσεων στην Δ.Ε. Καλλιφωνίου

22/10/2015
image_print

Αυτοψία του Δημάρχου κ. Φωτ. Αλεξάκου και του αρμόδιου για την Δημοτική Ενότητα Καλλιφωνίου Αντιδήμαρχο κ. Γιαν. Γεννάδιο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο “Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Καλλιφωνίου Δήμου Καρδίτσας” όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος, ο οποίος επισκέφθηκε το χώρο των εργασιών συνοδευόμενος από τον κατά τόπο αρμόδιο Αντιδήμαρχο για την Δημοτική Ενότητα Καλλιφωνίου κ. Γιαν. Γεννάδιο.

Το έργο της αγροτικής οδοποιίας περιλαμβάνει την πλήρη κατασκευή αγροτικών οδών συνολικού μήκους 4.800 μέτρα στις Τοπικές Κοινότητες Δαφνοσπηλιάς, Ζαϊμίου, Καλλιφωνίου και Παληουρίου και ήδη ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου στη Δαφνοσπηλιά, όπου και πραγματοποίησαν αυτοψία συνοδευόμενοι και από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δαφνοσπηλιάς κ. Κων. Καρακώστα και προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στις άλλες Τοπικές Κοινότητες.

Ο κ. Αλεξάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του προς το ανάδοχο και τους επιβλέποντες του έργου για τον ρυθμό των εργασιών και την ποιότητά τους, ζητώντας την ολοκλήρωση του έργου το ταχύτερο δυνατόν.

Υπενθυμίζεται οτι η μελέτη του έργου είχε συνταχθεί από τον πρώην Δήμο Καλλιφωνίου, (επί δημαρχίας Π. Μουταρέλου), επικαιροποιήθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Καρδίτσας που την είχε προτείνει για ένταξη στο πρόγραμμα “Αλ. Μπαλτατζής” και τελικά εντάχθηκε από την παρούσα Δημοτική Αρχή στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013», με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 550.000 €.