Σε πλήρη εξέλιξη οι ασφαλτοστρώσεις στην πόλη της Καρδίτσας

13/11/2015
image_print

Στο πλαίσιο του έργου “Αποκατάσταση οδικού δικτύου Δήμου Καρδίτσας”
που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Έργων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο “Αποκατάσταση οδικού δικτύου Δήμου Καρδίτσας” προϋπολογισμού 700.000 €, το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Έργων και περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε δημοτικούς δρόμους με σκοπό την ανακατασκευή τους, καθώς και την πλήρη κατασκευή οδοποιίας.

Ο Δήμαρχος κ. Φωτ. Αλεξάκος, παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Απ. Καπράνα πραγματοποίησε αυτοψία στα σημεία, όπου εξελίσσεται αυτό το διάστημα το έργο με εργασίες ασφαλτόστρωσης. Ειδικότερα, στο πλαίσιο του έργου τις προηγούμενες ημέρες έγιναν ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Λυσσάνδρου, Λαχανά, Ταμασίου, Μ.Ασίας, Ανταίου, Χατζημήτρου (από Νικηταρά έως Δ. Λάππα) και σε παρόδους), ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Καβάφη, Μυρμιδόνων, Αιόλου και τμήμα της Βελισσαρίου.

Μέχρι στιγμής έχουν εκτελεστεί εργασίες ασφαλτόστρωσης οδών συνολικού μήκους 1.300 μέτρων περίπου.

Υπενθυμίζεται οτι για τους δημοτικούς δρόμους που έχουν ασφαλτοτάπητα ο οποίος έχει φθαρεί, προβλέπεται να γίνουν τα εξής:

Για τους δημοτικούς δρόμους που είναι κατασκευασμένοι με κρασπεδορείθρα και 3Α προβλέπεται να γίνουν τα εξής:

Για τους δημοτικούς δρόμους για τους οποίους δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση στο οδόστρωμα προβλέπεται να γίνουν τα εξής:

Στο πλαίσιο του έργου θα εκτελεστούν επίσης και εργασίες πλακοστρώσεων πεζοδρομίων με τσιμεντόπλακες.