Προχωρούν τα έργα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας και του στεγασμένου προπονητηρίου

04/11/2021
image_print

Υπό διερεύνηση η δυνατότητα κατασκευής πίστας ΒΜΧ και skateboard

Με τον Δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αντικείμενο της στενής συνεργασίας τους ήταν η πρόοδος των δύο ενταγμένων έργων στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού:

Ήδη, για τα δύο σημαντικά έργα, ορίστηκαν οι απαραίτητοι εκπρόσωποι των κοινών επιτροπών παρακολούθησής τους, βάσει των Προγραμματικών Συμβάσεων που υπογράφτηκαν στις 28 Ιουνίου 2021 και ξεκινά η υλοποίησή τους.
Ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης της «διαμόρφωσης στεγασμένου χώρου προπόνησης αθλητών Δήμου Καρδίτσας», με τοποθέτηση προκατασκευασμένου ελαστικού δαπέδου ταρτάν κάτω από τη μεταλλική βόρεια κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας, προσδιορίζεται σε οκτώ μήνες.
Ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης της «ανακατασκευής χλοοτάπητα και ελαστικού τάπητα (ταρτάν) Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας και αντιμετώπισης ζημιών λόγω θεομηνίας» προσδιορίζεται σε 13 μήνες.
Συζητήθηκε, επίσης, η προοπτική κατασκευής πίστας BMX και skateboard σε χώρο του Δήμου και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Δήμαρχος Καρδίτσας θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση χρηματοδότησης.
Επίσης ο Δήμαρχος Καρδίτσας έθεσε στον υπουργό το θέμα της κατεδάφισης της ανατολικής κερκίδας.