Παραδόθηκαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

30/09/2014
image_print

Αγοράστηκαν από τα έσοδα της συναυλίας που διοργανώθηκε στις 13/9 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας

Τα τρόφιμα που αγοράστηκαν από τα έσοδα της συναυλίας που διοργανώθηκε το Σάββατο 13/9 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με πρωτοβουλία του σωματείου Ακαδημία Ορφέας Καρδίτσας  και την υποστήριξη του Δήμου Καρδίτσας, παρέδωσαν το πρωί της Τρίτης 30/9 στους ιερείς που διαχειρίζονται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ. Ελένη Αντωνίου και ο εμπνευστής της εκδήλωσης κ. Μαν. Στεργιόπουλος.

Ο συντονιστής του Σπιτιού της Αγάπης, όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων  Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Κάμπας, μετέφερε στην κ. Αντωνίου και τον κ Στεργιόπουλο τις ευχαριστίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου για την πρωτοβουλία και τη δωρεά των τροφίμων και ευχήθηκε το παράδειγμα των διοργανωτών της εκδήλωσης να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς ή ιδιώτες.

Η κ. Αντωνίου επισήμανε οτι η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων , αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής που θα συνεργαστεί στενά με την τοπική Εκκλησία, αλλά και φορείς ή ιδιώτες αναλαμβάνοντας ή υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που θα έχουν αυτή τη στόχευση.