Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής, ενημέρωσης και υποστήριξης από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά του Δήμου Καρδίτσας

28/02/2019
image_print

Το Δίκτυο υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων του παραρτήματος ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά του Δήμου Καρδίτσας δίνουν την δυνατότητα σε πολίτες, είτε εργαζόμενους- είτε ανέργους, να συμμετάσχουν σε ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής, ενημέρωσης και υποστήριξης με στόχο την συμβουλευτική παρέμβαση και πληροφόρηση των ανέργων και των εργαζομένων ώστε να ανταποκριθούν στις νέες και διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Δίνεται η δυνατότητα επιλογής μέσα από 15 θεματικές ενότητες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής τίτλοι εργαστηρίων:

1) Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας, 2)Τεχνικές πλοήγησης στην αγορά εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα-συνοδευτική επιστολή, τρόποι αναζήτησης και συνέντευξη επιλογής.

Τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων θα είναι το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας στην οδό Ιεζεκιήλ 44.

Πληροφορίες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων και αιτήσεις ένταξης των ωφελουμένων, θα παρέχονται από το Κέντρο Κοινότητας καθημερινά στην οδό Λάμπρου Παπαδόπουλου 1 (ύψος Νικηταρά 94) και στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2441100352-3.

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.