Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διανομή τροφίμων

09/09/2020
image_print

Ο Δήμος Καρδίτσας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Αλληλεγγύης Ειδικών Ευπαθών Ομάδων, Εθελοντισμού -Κοινωνικό Παντοπωλείο ολοκλήρωσε σε 1600 συμπολίτες μας που είναι ωφελούμενοι του ΚΕΑ τη διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη σε διάστημα τεσσάρων ημερών και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Ουρανία Σούφλα δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου, τους υπαλλήλους του Δήμου που συνέβαλλαν ώστε να ολοκληρωθεί με το καλύτερο τρόπο η διανομή όπως και τους συναδέλφους αντιδημάρχους κ.κ. Μάττα, Αντώνιου και Κουρτεσίωτη, τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πρόνοιας κα Ευαγγελίδου, κο Τίγκα και κο Κουτσιώνη καθώς και όλους τους εθελοντές που για ακόμη μία φορά βοήθησαν ανιδιοτελώς την αντιδημαρχία μας».

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο Δήμος Καρδίτσας μερίμνησε και διεύρυνε το πρόγραμμα του ΤΕΒΑ με τμήμα ψυχολογικής υποστήριξης των ωφελούμενων. Το τμήμα βρίσκεται επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 51.