Ολοκληρώνεται σταδιακά το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Καρδίτσας

13/09/2022
image_print

Πέμπτη και Παρασκευή οι εκδηλώσεις με τοπικά σχήματα στην πλατεία Πλαστήρα ενώ το βράδυ του Σαββάτου στην Κεντρική πλατεία η συναυλία της Ελεονόρας Ζουγανέλη

Με καλό θέατρο, συναυλίες, παραστάσεις Καραγκιόζη για μικρά (ή και μεγάλα παιδιά) κύλησε το μπουκέτο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Καρδίτσας στο πλαίσιο του πολιτιστικού καλοκαιριού. Για τη διοργάνωση των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος δήλωσε: «Η Δημοτική αρχή προσπάθησε και φέτος να δώσει μια ξεχωριστή νότα στο καλοκαίρι μας. Οι Καρδιτσιώτισσες και οι Καρδιτσιώτες αγαπάμε τον πολιτισμό και αυτό το αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία. Θεωρώ ότι σχεδιάσαμε και υλοποιούμε ένα αξιόλογο πρόγραμμα εκδηλώσεων που δίνει τη δυνατότητα στους συνδημότες να απολαύσουν καλό θέατρο, να διασκεδάσουν με εξαιρετικά μουσικά σχήματα. Και όλα αυτά στηριζόμενοι κυρίως σε τοπικούς καλλιτέχνες. Επιπλέον προσπαθήσαμε να ανοίξουμε όσο το δυνατόν την βεντάλια των εκδηλώσεων ώστε σε συνεργασία και συμπληρωματικά με τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει η Περιφέρεια, γεωγραφικά να καλύψουμε το Δήμο. Χιλιάδες συμπολίτισσες και συμπολίτες παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις που οργανώνουμε και επιβραβεύουν τους καλλιτέχνες με το θερμότερο χειροκρότημα. Συνεχίζουμε, κάνουμε την Καρδίτσα πόλη που αξίζει να ζεις». Το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Καρδίτσας κλείνει με δυο πολύ όμορφες βραδιές στην Πλατεία Πλαστήρα την Πέμπτη και την Παρασκευή. Εξάλλου το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και ώρα 21:30 η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας φιλοξενούν στην Κεντρική Πλατεία την συναυλία της Ελεονόρας Ζουγανέλη. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέχρι την λήξη είναι το παρακάτω:

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου : Πλατεία Πλαστήρα ώρα 20:30 Μουσική βραδιά με σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας και τους “Μουσικούς Κρίκους”.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου: Πλατεία Πλαστήρα ώρα: 20:30 Βραδιά Rock μουσικής με τους Blue moon και Midnight mess.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου Κεντρική Πλατεία συναυλία της Ελεονόρας Ζουγανέλη