Όλα έτοιμα για τον 4ο Πλαστήριο Δρόμο

10/04/2019
image_print

Όλα είναι έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή των τεσσάρων αγώνων του 4ου Πλαστήριου Δρόμου το πρωί της Κυριακής, όπως επισημαίνει η υπεύθυνη της διοργάνωσης και εντεταλμένη δημοτικός σύμβουλος κ. Αλκηστις Κολοκυθα . Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 1800, καθώς μόνο στα 5χλμ αγγίζουν τις 800, στα 10χλμ τις 400 και απομένουν οι εγγραφές στο δρόμο των 1000μ. που θα ξεπεράσουν τις 600 για παιδιά έως 12 ετών.

Διευκρινίζεται ότι οι συμμετοχές στα 5 και 10 χλμ. κλείνουν Τετάρτη 10/4 23:59. Θα υπάρχει η δυνατότητα και για 50 περίπου δρομείς, που δεν πρόλαβαν να γραφούν, αν επικοινωνήσουν εγκαίρως με τον κ. Βησσαρίωνα Ζησόπουλο στο τηλέφωνο 6984993437.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στις μεγάλες αποστάσεις θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 600 δρομείς εκτός νομού Καρδίτσας, από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Μεταξύ αυτών θα πάρουν μέρος Πανελληνιονίκες, όπως ο Στέλιος Φιλάι του Ολυμπιακού, ο ολυμπιονίκης κωπηλασίας Νίκος Σκιαθίτης κ.α Να επισημάνουμε τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Φώτη Αλεξάκου στα 5χλμ, καθώς επίσης και των Αντιδημάρχων Γιάννη Σβάρνα, Κωνσταντίνου Ξηλωμένου, Βασίλη Κουρκούνα, των πρώην Αντιδημάρχων Σωτηρίας Μπακαλάκου, Δημήτρη Αραμπατζή και της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου Προέδρου της Παυσίλυπο Α.Ε. και υπεύθυνης της διοργάνωσης Άλκηστις Κολοκύθα και Οι αριθμοί θα δοθούν το Σάββατο από τις 18:00 – 21:00 στην κεντρική πλατεία.

Όσοι είναι από μακριά πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή το πρωί δυο ώρες πριν τον αγώνα στην κεντρική πλατεία, για να παραλάβουν τον αριθμό τους. Τα παιδιά μπορούν να γραφούν με υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα και το Σάββατο το απόγευμα 18:00-21:00 στο ίδιο σημείο αλλά και το πρωί της Κυριακής από τις 7:30-8:45.

Θα θέλαμε εκ των προτέρων να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που θα στηρίξουν τη διοργάνωση και θα βοηθήσουν για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα. Το ΕΚΑΒ, την Αρωγή Θεσσαλίας ΑΕ, τον Ερυθρό Σταυρό Καρδίτσας, το Σύλλογο Αιμοδοτών, τους Προσκόπους, τη Ραδιολέσχη, τη Λέσχη 4Χ4, το σύλλογο Φυσιοθεραπευτών, τον Ποδηλατικό όμιλο Καρδίτσας, το σύλλογο Μοτοσυκλετιστών, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας, τους υπαλλήλους του Δήμου Καρδίτσας και του ΔΟΠΑΚ, τη Δημοτική Αστυνομία και όλους τους δημότες που θα βοηθήσουν στην εκδήλωση. Επίσης την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για τη συνδιοργάνωση, το Σύλλογο δρομέων και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό του κ. Βησσάρη Ζησόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του. Τους αθλητικούς συλλόγους Ωρίων, Περσέα και Φωκιανό. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την Τροχαία Καρδίτσας, το Διοικητή κ.  Απ. Περιστέρη  και τον αξιωματικό κ. Μαυρόπουλο για τον συντονισμό της καλύτερης δυνατής ασφάλειας των δρομέων. Ακόμα, όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης. Η εκκίνηση των 5χλμ θα δοθεί στις 10:00π.μ πριν τη διασταύρωση προς Κρύα Βρύση – Ξυνονέρι- Άγιο Γεώργιο και η εκκίνηση των 10χλμ στις 10:30π.μ από το ύψος των διυλιστηρίων, μετά τη Μητρόπολη προς Εργοτάξιο. Η μεταφορά των δρομέων από το κέντρο προς τα σημεία εκκίνησης θα γίνει με το Αστικό ΚΤΕΛ ν. Καρδίτσας. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί από τα σημεία εκκίνησης είναι μέσω της επαρχιακής οδού Καρδίτσας -Ταυρωπού- Καραϊσκάκη- Υψηλάντου- – Κεντρική Πλατεία. Διευκρινίζουμε ότι στα 1000μ. θα τρέξουν μαθητές έως 12 ετών. Η εκκίνηση θα δοθεί από την οδό Καραϊσκάκη στις 9:00π.μ στο ύψος περίπου του σούπερ μάρκετ Μασούτης και ο τερματισμός θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία, μπροστά στο συντριβάνι. Η διαδρομή είναι Καραϊσκάκη- Υψηλάντου – Κεντρική Πλατεία. Επίσης η εκκίνηση 3χιλ. των ΑμεΑ στις 9:15 π.μ. από το ύψος του υδατόπυργου. Όλοι οι δρομείς πρέπει να βρίσκονται δύο ώρες πριν τον αγώνα στην κεντρική πλατεία, όπου θα βρίσκεται η γραμματεία, για την παραλαβή των αριθμών όσων είναι από μακρυά, την υπογραφή της υπεύθυνης δήλωσης και τη μετακίνησή τους στους χώρους της εκκίνησης με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ ν. Καρδίτσας.

Καλούμε όλους τους Καρδιτσιώτες, που δεν θα τρέξουν, να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Πλαστήριο Δρόμο, χειροκροτώντας την προσπάθεια όλων των δρομέων και αποδεικνύοντας πως η Καρδίτσα θέλει, μπορεί και στηρίζει ανάλογες διοργανώσεις. Μεγάλη είναι η στήριξη των Καρδιτσιωτών χορηγών, που “αγκάλιασαν” την εκδήλωση και βοήθησαν στην απόλυτη κάλυψη των υψηλών απαιτήσεών της.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους χορηγούς της εκδήλωσης που είναι:

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Τους χορηγούς μας:
ΠΕΔ Θεσσαλίας, Eurobank, Ενεργειακή Κάμπου, ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, Κουρκούνας Επαγγελματικός και Οικιακός εξοπλισμός, Εκτυπωτική Καρδίτσας, νερά ΘΕΟΝΗ, Παράρτημα Αντικαρκινικής Καρδίτσας Σύλλογος Όραμα Ελπίδας Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Σχολείο Μαθηματικών Μαρία- Ελευθερία Στρογγύλη, computer center Παπαβασιλείου.

Τους υποστηρικτές μας:
Super market Βασιλόπουλος, Ι.ΚΤΕΟ Μουχτής, Ζαχαροπλαστείο Χρήστος Αδάμος, Πρατήριο καυσίμων Καντερε Χαρούλα, Κτήμα Χαλίλη, Αθλητική Πολιτεία, Μάττας sports, Mikel, Μεταφορές Γιαννακός Δημήτρης, φροντιστήριο αγγλικών Αθηνά Στρογγύλη, Πρότυπο φροντιστήριο, Γιάνκας Βασίλειος- BONUS EVENT, Taxi Town Karditsa, Αφοί Γ. Παπανικολάου (ΔΕΛΤΑ)