Οι πρώτοι υποψήφιοι Αερονόμοι και Ναυτονόμοι

04/03/2015
image_print

Παρουσιάστηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας
οι πρώτοι υποψήφιοι Αερονόμοι και Ναυτονόμοι
Υποδοχή αντιπροσωπείας τους από το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκο

Τους πρώτους υποψήφιους Αερονόμους και Ναυτονόμους που παρουσιάστηκαν  στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) στο Ρούσσο μαζί με υποψήφιους Στρατονόμους στο πλαίσιο της κοινής εκπαίδευσης  για την αντικατάσταση  των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων  με το νέο διακλαδικό σώμα, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος

Την αντιπροσωπεία των υποψηφίων βαθμοφόρων συνόδευε ο Διοικητής του ΚΕΣΝ  αντισυνταγματάρχης Π. Παπανικολάου, ενώ παρών στην εθιμοτυπική επίσκεψη ήταν και ο Αντιδήμαρχος κ. Απ. Καπράνας.

Ο κ. Αλεξάκος καλωσόρισε τους υποψηφίους βαθμοφόρους στην πόλη μας ευχόμενος η ολιγόμηνη παραμονή και εκπαίδευσή τους να είναι ευχάριστη και να τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές  της περιοχής μας, αλλά  και την φιλόξενη διάθεση των κατοίκων της.

Εξέφρασε επίσης τη χαρά και την ικανοποίησή του για τον αναβαθμισμένο ρόλο του ΚΕΣΝ στην εκπαίδευση του νέου  διακλαδικού σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων και διαβεβαίωσε τον Διοικητή της μονάδας, αλλά και όλα τα μέλη της Αντιπροσωπείας οτι ο θα είναι  στη διάθεσή τους για κάθε ζήτημα.