Νότες… αλληλεγγύης στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας

11/09/2018
image_print

Επιτυχημένη η συναυλία ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας
Θερμές ευχαριστίες του Δήμου προς τους συντελεστές της εκδήλωσης

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων μακράς διάρκειας, καθώς και ειδών ατομικής υγιεινής και καθαρισμού συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8/9 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Οι συμπολίτες ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρωτοβουλία που ανέλαβε για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος να διοργανώσει συναυλία με την εθελοντική συμμετοχή τοπικών μουσικών σχημάτων και προσήλθαν μαζικά στην εκδήλωση, προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορούσε για να υποστηρίξει το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε τους Καρδιτσιώτες που για μία ακόμα χρονιά ανταποκρίθηκαν σ’ αυτό το προσκλητήριο αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, τα μουσικά συγκροτήματα της πόλης για την εθελοντική τους συμμετοχή, τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ∆/νσης Κοινωνικών Πολιτικών και ∆ηµόσιας Υγείας του Δήμου, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου που οργάνωσαν την συναυλία, τους εθελοντές του Δήμου και τους εθελοντικούς φορείς που υποστήριξαν της εκδήλωση καθώς και τους χορηγούς της.

Ο Δήμος Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά:

– Όλους τους συμπολίτες που για μια φορά έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας και στήριξαν τη δράση προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

– Τα μέλη των μουσικών συγκροτημάτων: Απόηχος, Μουσικές Αποδράσεις, Ρεμπέτικη Παρέα, Στροφαλίδες, Ταξιδιώτες, καθώς και του νεανικού συγκροτήματος του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας “The Nameless”που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην συναυλία.

– Τους χορηγούς της εκδήλωσης: Τα νερά “Θεόνη”, το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Καρδίτσας, το Θέατρο ‘Οψεις, τη Μηχατρονική Καρδίτσας- Χρ. Μπολτσής , το Κέντρο Ειδικής Αγωγής “Πυξίδα” και τη Σεκιούριτυ Blackhawk.

– Την ηθοποιό κ. Βάσω Μακρή για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

– Το παράρτημα Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων που υποστήριξαν την εκδήλωση.