Μία ακόμη επιτυχία για το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας

15/10/2015
image_print

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   

Στην Ακρόαση που έγινε στις 9 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ) για τους φοιτητές  του Τμήματος «Μουσική Επιστήμη και Τέχνη» είχαμε μία ακόμη επιτυχία για το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας. Ο σπουδαστής της σχολής πιάνου Θάνος Κατσάρας (τάξη Γιώτας Καραγιάννη) έγινε δεκτός στο τμήμα Εφαρμοσμένες Μουσικές Σπουδές-Μουσική Εκπαίδευση στην κατεύθυνση ευρωπαϊκής κλασσικής μουσική με «Ατομικό Καλλιτεχνικό Αντικείμενο» το πιάνο. Με αυτό τον τρόπο δίδεται η δυνατότητα στους φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το τμήμα της μουσικής ειδίκευσης πιάνου να ενταχθούν στo τέλος του Β εξαμήνου.

Ο ταλαντούχος σπουδαστής του Δ.Ω.Κ Θάνος Κατσάρας θα είναι υπό την επίβλεψη του διακεκριμένου γερμανού καθηγητή και σολίστ πιάνου UWE MATSKE απόφοιτου της Ανώτατης Σχολής Μουσικής « Franz Liszt» της Βα'ι'μάρης.

Η μεγάλη επιτυχία των σπουδαστών του Δ.Ω.Κ σε πανελλήνιο επίπεδο τόσο στην εισαγωγή τους στα Ανώτατα Μουσικά Πανεπιστήμια της χώρας όσο και στα Τμήματα μουσικής ειδίκευσης της επιλογής τους καταδεικνύουν το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχονται στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας καθιστώντας το εφάμιλλο των μεγαλύτερων Ωδείων της Ελλάδας.