Με τους πρωταθλητές του ΑΣΚ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος

13/05/2022
image_print

Δήλωσε περήφανος για το κατόρθωμα τους και υποσχέθηκε στήριξη και στα νέα αγωνιστικά καθήκοντα στην Α1

Στο Δημαρχείο Καρδίτσας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η ομάδα του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ. Καρδίτσας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Βασίλη Τσιάκου.

Σύσσωμη η ομάδα, με τους αθλητές, προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης μαζί με το Κύπελλο του Πρωταθλητή, δέχτηκε τα συγχαρητήρια της Δημοτικής Αρχής για την πολύ μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών και την άνοδο στη Basket League. Η ομάδα ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την υποδοχή, αλλά και τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας στην εφετινή προσπάθειά της, δίνοντας μάλιστα και μια αναμνηστική μπάλα με τις υπογραφές όλων των αθλητών του ΑΣΚ.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Καρδίτσας Χρήστος Δεληγιάννης απευθυνόμενος στο Δήμαρχο ανέφερε: «Είμαστε σήμερα εδώ για να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καρδίτσας, το ΔΟΠΑΚ και εσάς προσωπικά και τους συνεργάτες σας, για τη στήριξη σε μια πολύ απαιτητική χρονιά. Χωρίς τη βοήθειά σας, ίσως να μην φτάναμε να πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Α.Σ.Καρδίτσας είναι μια προσπάθεια που βγάζει την Καρδίτσα στην επιφάνεια και νομίζω ότι του χρόνου όλη η πόλη θα καταλάβει πόσο σημαντική θα είναι η παρουσία ομάδας μας στην Α1».

Ο προπονητής Δημήτρης Λιόγας είπε με τη σειρά του: «Από τη πρώτη στιγμή όλη η πόλη μας αγκάλιασε και εσείς προσωπικά με τους συνεργάτες σας. Ελπίζω αυτή η επιτυχία να είναι η αφορμή για να ζήσει η Καρδίτσα όπως της αξίζει τις επόμενες σεζόν στην Α1. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια και την αγάπη με την οποία όλη η πόλη αντιμετώπισε την ομάδα μας».

Ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος τόνισε προς όλα τα μέλη της ομάδας του Α.Σ. Καρδίτσας: «Εκ μέρους όλων των πολιτών της Καρδίτσας, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη χαρά που μας δώσατε και να σας συγχαρώ για την πολύ μεγάλη επιτυχία. Καταφέρατε έναν άθλο που δεν έχει προηγούμενο. Για την Καρδίτσα, η προσπάθεια σας αντικατοπτρίζει πολλά περισσότερα από έναν τίτλο, καθώς αποδείξατε πως με συντονισμένη δουλειά και αγάπη για αυτό που κάνετε, παρά την κρίση και τα προβλήματα, καταφέρατε ένα θαύμα. Το ενδιαφέρον το οποίο δείξαμε ως Δήμος, είναι μακριά από την πολιτική, το κάναμε γιατί αγαπούμε την ομάδα και ξέρουμε ότι την επόμενη χρονιά ο ΑΣΚ θα είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Καρδίτσας και αυτό είναι κάτι που η περιοχή μας έχει ανάγκη. Η ομάδα δεν θα είναι φωτοβολίδα, γιατί ο ΑΣΚ έχει αποδείξει ότι δουλεύει με προγραμματισμό και ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο. Εμείς ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε στο πλευρό σας, γιατί το αξίζουμε ως Καρδίτσα πρώτα απ’ όλα. Μας κάνατε όλους υπερήφανους και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια». Από τη συνάντηση απουσίαζε ο Γιάννης Μπουρούσης ο οποίος βρίσκεται εκτός Καρδίτσας αλλά δήλωσε ουσιαστικά παρών και εξέφρασε τη λύπη του που δεν μπορούσε να παραβρίσκεται.