Με επιτυχία η συναυλία του μουσικού σχήματος “Απόηχος” στην πλατεία Πλαστήρα

30/07/2018
image_print

Μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη νότες και μελωδίες απόλαυσαν το βράδυ της Κυριακής εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που παρακολούθησαν τη συναυλία του μουσικού σχήματος “Απόηχος” στην πλατεία Πλαστήρα, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας.

Το μουσικό σχήμα “Απόηχος” αποτελούμενο από τον Άρη Φαλιάγκα (τραγούδι), τη Ρίτσα Πέτσα (τραγούδι), τον Ναπολέοντα Μουλιάκο (μπουζούκι) τον Άγγελο Παλαπέλα (πλήκτρα) και τον Ηλία Παλαπέλα (κιθάρα) ερμήνευσε αγαπημένα έντεχνα, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Την επόμενη Κυριακή 5 Αυγούστου στις 21.00 τη “σκυτάλη” παίρνει το συγκρότημα “Γιάννης Αδάμος & Ρόζ Πένες”που θα δώσει συναυλία στο προαύλιο της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στην ομώνυμη συνοικία της πόλης.

Οι μουσικές εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” ξεκίνησαν την Κυριακή 1η Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.