Με επιτυχία η συναυλία της Ρεμπέτικης Παρέας στην πλατεία Ακαδημίας

24/07/2018
image_print

Μεγάλη και ενθουσιώδης η συμμετοχή των Καρδιτσιωτών στις εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” του Δήμου Καρδίτσας

Με τη συναυλία του μουσικού σχήματος “Ρεμπέτικη Παρέα” στην πλατεία Ακαδημίας το βράδυ της Κυριακής 22 Ιουλίου συνεχίστηκαν οι μουσικές εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018”που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας στις πλατείες των συνοικιών της πόλης.

Η “Ρεμπέτικη Παρέα”, αποτελούμενη από τους Γιώργο Νημά, Αννίβα Παπαβασιλείου Ηλία Παπαλίτσα, Γιώργο Φιλίππου και Γιώργος Κουτή ερμήνευσε αγαπημένα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, τα οποία απόλαυσαν εκατοντάδες συμπολίτες, περίοικοι της πλατείας και όχι μόνο.

Ήταν η τέταρτη από τις δώδεκα συνολικά συναυλίες που έχει προγραμματίσει στις πλατείες των συνοικιών της πόλης με ελεύθερη είσοδο, ο Δήμος Καρδίτσας στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018”, οι οποίες ξεκίνησαν την Κυριακή 1η Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή των Καρδιτσιωτών στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι στιγμής είναι μεγάλη και ενθουσιώδης, καθώς οι συναυλίες είναι μια ευκαιρία συνάντησης, και ψυχαγωγίας για τους κατοίκους των συνοικιών της πόλης, ενώ παράλληλα τους δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα και τα πολλά αξιόλογα τοπικά μουσικά σχήματα που συμμετέχουν σ’ αυτές.

Στο περιθώριο των συναυλιών και θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα υπέρ της ανακύκλωσης ο Δήμος Καρδίτσας διανέμει στους δημότες μπλε σακούλες απορριμμάτων.

Η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση είναι η συναυλία του μουσικού σχήματος “Απόηχος” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου και ώρα 21.00 στην πλατεία Πλαστήρα.