14/06/2013

Ημερίδα: Παρεμβατικά Προγράμματα Διατροφικής Αγωγής για την αντιμετώπιση των Εκφυλιστικών Παθήσεων.

image_print

foto_diatrofiki_agwghΤο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας λαμβάνει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ημερίδα με θέμα:

«Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής των νοσούντων με εκφυλιστικές παθήσεις»

Την ημερίδα την διοργανώνει, ο Δήμος Καρδίτσας- Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής – Υγείας Πολιτισμού και Τουρισμού, σε συνεργασία με το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και την ενεργό συμμετοχή του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας με έδρα την Καρδίτσα και της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδας.

Η ημερίδα αποτελεί την αρχή ενός κύκλου εκπαίδευσης με σκοπό την ενημέρωση σας για τον προστατευτικό και θεραπευτικό ρόλο της διατροφής στην προάσπιση της υγείας των πασχόντων με εκφυλιστικές παθήσεις.  Θα δοθεί έμφαση στην διατροφική εκπαίδευση αλλά και στις μεθόδους αλλαγής της διατροφικής συμπεριφοράς. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε χώρο του Δήμου: Αίθουσα Εκδηλώσεων ΤΕΔΚ Ν. Καρδίτσας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 34), το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 09:00π.μ

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό εκπαίδευσης του προγράμματος και θα συμπεριληφθούν σε κατάλογο επαγγελματιών υγείας του Δήμου ο οποίος θα διατίθεται τους δημότες μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος.  

Παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας στην επισυναπτόμενη φόρμα και να αποσταλεί με Email στην διεύθυνση: athens@globalevents.gr  το συντομότερο δυνατόν.

Με τιμή,

Μαρία Χασαπίδου

Διευθύντρια Σχολής Τεχνολογίας και Διατροφής ΑΤΕΙΘ

Καθηγήτρια Διατροφής και Διατολογίας
 


????????????????????????