Η Καρδίτσα υποδέχεται τη φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

01/10/2013
image_print

Την Παρασκευή 4/10 και ώρα 9.40 π.μ. η άφιξη στη διασταύρωση των οδών Ταλιαδούρου & Αλαμανή και στις 9.46 η τελετή αφής του βωμού στην πλατεία Πλαστήρα 

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες του Δήμου Καρδίτσας για την υποδοχή της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Σότσι 2014» στην πόλη της Καρδίτσας που σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 4/10.
Στη Λαμπαδηδρομία που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης θα συμμετάσχουν 4 Καρδιτσιώτες λαμπαδηδρόμοι. 
Πρόκειται για τους: Νικόλαο Τσιώκο, Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, Κων/νο Κοντούλη και Νικόλαο Γούσια
Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της λαμπαδηδρομίας η άφιξη της Φλόγας προβλέπεται να γίνει στις 9.40 π.μ. στη διασταύρωση των οδών Ταλιαδούρου & Αλαμανή, όπου θα την παραλάβει ο 1ος λαμπαδηδρόμος.

Ο Δήμος Καρδίτσας εκτιμώντας οτι πρόκειται για μία ημέρα πολύ σημαντική για την περιοχή μας, γεμάτη συμβολισμούς και μηνύματα, προσκαλεί όλους τους Καρδιτσιώτες και ιδιαίτερα την εκπαιδευτική κοινότητα να συμμετάσχουν στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας για να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία και να έρθουν πιο κοντά στις διαχρονικές αξίες του Ολυμπισμού. 
Παρακαλούνται επίσης οι δημότες και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες του κέντρου να συμβάλουν στην διατήρηση της καθαριότητας και της ευταξίας.


enlightened Δείτε ένα βίντεο με τις εκδηλώσεις αυτής της ημέρας