“Η Καρδίτσα γιορτά…Ζει” την έλευση του νέου χρόνου

31/12/2014
image_print

Με εκδηλώσεις στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου  την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου και το Σαββατοκύριακο “η Καρδίτσα γιορτά…Ζει” την έλευση του νέου χρόνου.

Το πλήρες πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:  

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου

Ώρα 8:00μμ – 12μμ. Αναψυκτήριο Παυσιλύπου

Η Κινηματογραφική Λέσχη καλωσορίζει το Νέο Χρόνο με σινεμά,  μουσική και ζεστό κρασί

Σάββατο 3 Ιανουαρίου

Ώρα 9:00μμ. Αναψυκτήριο Παυσίλυπο

Σαββατόβραδο με την νεανική μπάντα Cross Roads σε υψηλές ταχύτητες. Τα μέλη του  group είναι: Νεφέλη Αδαμοπούλου, Εβελίνα Τσάβαλου, Νεφέλη Κωφού, Βασίλης Τουλάκης, Θανάσης Γκούγκλιας

Κυριακή 4 Ιανουαρίου

Ώρα 11:00πμ – 1:00μμ. Αναψυκτήριο Παυσιλύπου

Make and Take από τη Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας

Οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λόγω των καιρικών συνθηκών δεν πραγματοποιήθηκαν.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας πάντως αψηφώντας το χιόνι και το κρύο ήταν για μία ακόμα χρονιά πιστή στο ραντεβού της με τους Καρδιτσιώτες και τις Καρδιτσιώτισσες και περιόδευσε στο κέντρο της πόλης  παιανίζοντας κάλαντα και εορταστικές μελωδίες.

Το πρωί της Τρίτης στο αναψυκτήριοΠαυσιλύπου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού οργάνωσε δημιουργική δραστηριότητα και παιχνίδια για παιδιά.

Το απόγευμα ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας οργάνωσε στο αναψυκτήριο Παυσιλύπου μία φωτογραφική περιπλάνηση στα βουνά του Νομού μας προσφέροντας ζεστό τσίπουρο με μέλι, λουκούμια, κρασί και μουσική.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία στον ίδιο χώρο από το  μουσικό σχήμα “Χρόες”.