12/04/2016
image_print

Ευχαριστήριο από τον υπεύθυνο διοργάνωσης Αντιδήμαρχο Σωτήρη Αντωνίου

Η διεξαγωγή του Πλαστήριου Δρόμου αποτέλεσε ένα πετυχημένο τεστ για την Καρδίτσα, η οποία απέδειξε πως όταν υπάρχει θέληση, μεράκι και συνεργασία μπορεί να τα καταφέρει.

Όπως αναμενόταν, σύμφωνα με τις εγγραφές, εκατοντάδες αθλητές – δρομείς πήραν μέρος στη μαζική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας με απόλυτη επιτυχία. Εν ενεργεία αθλητές, πρωταθλητές Ελλάδας, πανελληνιονίκες και όλοι οι δημότες που έτρεξαν, χάρηκαν για τη συμμετοχή τους και έμειναν ικανοποιημένοι από την άψογη διοργάνωση. Οι προσδοκίες των διοργανωτών ευοδώθηκαν και ο Πλαστήριος Δρόμος αποτέλεσε γιορτή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού για την Καρδίτσα. Όλοι στο τέλος ευχήθηκαν να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο.

Στην άριστη διεξαγωγή του Πλαστήριου Δρόμου συνέβαλε τα μέγιστα ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας και ιδιαίτερα ο Πρόεδρός της κ. Βησσάρης Ζησόπουλος.

Η ασφάλεια των δρομέων εξασφαλίστηκε με την παρουσία δύο ασθενοφόρων, του ΕΚΑΒ στελεχωμένο με τον εθελοντή γιατρό – καρδιολόγο κ. Κωνσταντίνο Μανάκο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και της Αρωγής, την παρουσία κατά μήκος της διαδρομής της Τροχαίας, της Δημοτικής Αστυνομίας, της Ραδιολέσχης ,της Λέσχης 4χ4,του Ερυθρού Σταυρού, της Διασωστικής Ομάδας, του Συλλόγου Αιμοδοτών,του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών και εθελοντών δημοτών που κάλυψαν όλους τους δρόμους με άριστο συντονισμό του υποδιοικητή της Τροχαίας κ. Τηλέμαχου Σωτηρόπουλου.

Μεγάλη ήταν η προσφορά του Αστικού ΚΤΕΛ ν. Καρδίτσας, που μετέφερε τους δρομείς από την κεντρική πλατεία στα σημεία εκκίνησης.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Αντιδήμαρχος Σωτήρης Αντωνίου, ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά τους όλους τους προαναφερόμενους, όπως και το Σύλλογο των Φυσιοθεραπευτών που βοήθησε τους αθλητές στον τερματισμό. Επίσης, τους υπαλλήλους του Δήμου , του ΔΟΠΑΚ και όλους τους εθελοντές που στελέχωσαν τη Γραμματεία. Αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία της αθλήτριας Αριστέας Μανίκα, η οποία λόγω τραυματισμού δεν θα έτρεχε, ήρθε όμως από την Αθήνα στην Καρδίτσα ως εθελόντρια και δύο μέρες βοήθησε στη Γραμματεία.

Ευχαριστίες αξίζουν σε όλους τους μεγάλους αθλητές ,οι οποίοι με την συμμετοχή τους ανέβασαν το κύρος της διοργάνωσης και της έδωσαν μεγαλύτερη αίγλη.

Ήταν ιδιαίτερη και ξεχωριστή τιμή για την Καρδίτσα η παρουσία δικών της παιδιών όπως ο Δημήτρης Τσιάμης, πρωταθλητής Ελλάδας στο τριπλούν με παγκόσμιες διακρίσεις, ο Αλέξης Παπαμιχαήλ πρωταθλητής Ελλάδας στα 50.000μ και 20.000μ βάδην, ο οποίος θα τρέξει φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας καθώς και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πρωταθλήτρια στα 20.000μ βάδην γυναικών, με συμμετοχή στην ίδια Ολυμπιάδα, ο Νίκος Τσιώκος, Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο τριπλούν,με διακρίσεις στην Ευρώπη και ο Ομοσπονδιακός προπονητής στο βάδην Θανάσης Δεληγιάννης. Όλοι τους διαφημίζουν την πόλη μας τόσο εντός Ελλάδας όσο και εκτός αυτής. Ο Δήμος Καρδίτσας ως ελάχιστο δείγμα για τις διακρίσεις και τη μεγάλη τους προσφορά στον αθλητισμό, τους βράβευσε απονέμοντας σε όλους τιμητική πλακέτα. Βραβεύτηκε και ο κ. Νικόλαος Γούλας Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας δρομέων για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Μεγάλη ήταν η στήριξη των Καρδιτσιωτών χορηγών, που “αγκάλιασαν” την εκδήλωση και βοήθησαν στην απόλυτη κάλυψη των υψηλών απαιτήσεών της.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους χορηγούς που ήταν:

1. Ταβέρνα Φουστανάς στο Ξυνονέρι Καρδίτσας

2. Κουρκούνας-Επαγγελματικός και οικιακός εξοπλισμός

3. Τσιλίκας Εμπόριο ελαστικών – Βουλκανιζατέρ

4. Ανταλλακτικά Ντανοβασίλη

5. Μηχανουργείο Σακελλαρίου

6. Ανταλλακτικά Τσιαμαντάς Αλέξανδρος

7. Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας

8. Σούπερ Μάρκετ Κρανής στον Πρόδρομο Καρδίτσας

9. Hondos Center Καρδίτσα

10. Panko Shoes Κ. Βασιλείου

11. Κ.Σιώκος – Εμπόριο service Η/Υ

12. Θεόνη- Φυσικό Μεταλλικό Νερό

13. Καφεκοπτείον ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

14. Ι.ΚΤΕΟ Μουχτής

15. Kia Kaha – PINK WOMAN

16. Αλεξανδρής sport

17. Μάττας NRG SPORTS

18. Μαντζιάρας 40 χρόνια στον αθλητισμό

19. Σούπερ μάρκετ Mαρινόπουλος

20. Σούπερ μάρκετ Μιχαήλ Α.Ε.

21. Athlopolis

22. Athlosport

23. ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΟΙ Πολύζος Α.- Παπαλίτσας Δ. Ο.Ε

24. Σούπερ μάρκετ Μασούτης

25. Thessalikon Grand Hotel

26. Hotel ASTRON

27. gLL

28. Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας

29. ''Με…νού'' γεύσεις και καφές

30. Εκτυπωτική Καρδίτσας

31.Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

32.SUPERBODY συμπληρώματα διατροφής

33. Μεταφορές Κοτσελίτης Παναγιώτης