Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ

15/04/2014
image_print

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ Παλαιμάχων Καρδίτσας- Παλαιμάχων Ελλάδας

Διοργανώνεται από το Δήμο Καρδίτσας την Πέμπτη 24 Απριλίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο  για τη συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες

Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Παλαιμάχων Καρδίτσας- Παλαιμάχων Ελλάδος, στην οποία συμμετέχουν πρώην διεθνείς παίκτες που τίμησαν και ανέδειξαν το ελληνικό μπάσκετ στην κορυφή του κόσμου, διοργανώνει την Πέμπτη 24 Απριλίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, ο Δήμος Καρδίτσας.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να συγκεντρωθούν βασικά είδη διατροφής  (ελαιόλαδο, αλεύρι, γάλα μακράς διαρκείας και ζυμαρικά), τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της Καρδίτσας.

Γι' αυτό και στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου οι συμπολίτες θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριο του αγώνα, ώστε με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να αγοραστούν τρόφιμα , ενώ θα μπορούν να φέρνουν και να αφήνουν και οι ίδιοι τρόφιμα (κατά προτίμηση από τα προαναφερθέντα είδη) στα καρότσια και τα καλάθια που θα είναι τοποθετημένα εκεί.

Ήδη την πρωτοβουλία του Δήμου στηρίζουν πολλές τοπικές επιχειρήσεις , ενώ σε σούπερ-μάρκετ της πόλης, έχουν τοποθετηθεί σε εμφανή θέση καλάθια, όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα γι' αυτό το σκοπό.

Οι παίκτες της ομάδας των παλαιμάχων Ελλάδας θα βρίσκονται στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου και στις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για συνάντηση με τα παιδιά των Ακαδημιών των ομάδων μπάσκετ της πόλης, αλλά και όλους τους μικρούς φίλους του μπάσκετ.

Μέγας Χορηγός του αγώνα:

ΣΚΥΡΟΔΟΜΗ Προκατασκευές Σκυροδέματος και Έτοιμο Σκυρόδεμα

Χρυσοί Χορηγοί του αγώνα:

  1. ΙΑΣΙΣ Καρδίτσας – Φυσιοθεραπεία (Φυτιλής Θωμάς Ι.)
  2. Παραδοσιακό Γαλακτοπωλείο- Οικογένεια Γαϊτανίδη
  3. Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας ΣΥΝ ΠΕ.