Φεστιβάλ τέχνης και έκφρασης, Influence Art & Expression Festival

11/02/2014
image_print

??????????????Το πρώτο Φεστιβάλ Τέχνης και Έκφρασης, Influence Art & Expression Festival προσκαλεί καταξιωμένους αλλά και νέους δημιουργούς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στην πρώτη παρουσίασή του.


To 1st Influence Festival θα πραγματοποιηθεί 8-9 Μαρτίου 2014, υπό την αιγίδα του δήμου Καρδίτσας και με την ευγενική παραχώρηση ενός από τα βραβευμένα μνημεία της Ευρωπαϊκής Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς την Δημοτική “Αγορά” Καρδίτσας.


Κάτω από τον μανδύα μιας κοινής θεματολογίας, ο κάθε δημιουργός καλείτε να ξεδιπλώσει τις αισθητικές του προτάσεις όχι ως μονάδα αλλά ως μέρος ενός ζωντανού δικτύου σκέψης και έκφρασης που αλληλεπιδρά, “επηρεάζει”, εμπνέει και δημιουργεί ένα ρεύμα διαλόγου και διακίνησης ιδεών.


Το θέμα του πρώτου Influence Art Festival δεν θα μπορούσε να μην είναι επηρεασμένο από την πόλη την οποία το φιλοξενεί και δεν είναι άλλο από "ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ".
Επιθυμία μας είναι να αγγίξουμε ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης και διαχρονικής καλλιτεχνικής έκφρασης, με μοναδικό στόχο αυτό το festival να γίνει η ΕΠΙΡΡΟΗ για την δημιουργία ενός νέου μαγικού θεσμού όπου όλες οι μορφές τέχνης μπορούν να συνυπάρχουν.


Video Art, Photography, Comics, Animation, Graphic & Web Design, Music, Painting, Sculpture, Installation Art, Street Art, Performance, από όποιον δημιουργικό χώρο και αν προέρχεστε δηλώστε συμμετοχή στην κατηγορία την οποία επιθυμείτε να λάβετε μέρος.
"BOOK YOU RIDE!"


Ημερομηνία τελευταίας υποβολής συμμετοχών: 12 Φεβρουαρίου 2014
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς τους, βιογραφικό τους σε ένα συμπιεσμένο αρχείο στο email: info@influence.gr
Οι δηλώσεις συμμετοχών θα κριθούν και με βάση την δυνατότητα του χώρου που παραχωρείται.
Οι τελικοί συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας wwww.ifluencefestival.com και της σελίδας στο facebook https://www.facebook.com/InfluenceFestival έως και τις 15 Φεβρουαρίου.