27/05/2014

Ευχές του Δημάρχου Καρδίτσας προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

image_print

Ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που ξεκινούν την Τετάρτη 28/5 ο Δήμαρχος Καρδίτσας Κων/νος Παπαλός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,
Στο ξεκίνημα του δύσκολου, αλλά ωραίου αγώνα σας  για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τους κόπους και τις θυσίες σας επί 12 χρόνια στο σχολείο, θέλω να ευχηθώ σε όλους σας κάθε επιτυχία και δύναμη.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής και το εισιτήριο για όσους φιλοδοξούν να συνεχίσουν την πορεία τη ζωής τους να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους μέσα από τα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Να ξέρετε όμως οτι δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.
Στη ζωή θα σας δοθούν και άλλες ευκαιρίες, γι’ αυτό το σημαντικότερο είναι να προσπαθείτε να αντιμετωπίζετε όλες τις προκλήσεις, ακόμα και τις δυσκολίες, ως ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου.
Με πίστη στις δυνάμεις σας, υπομονή και επιμονή οι ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον, θα ευδοκιμήσουν και θα αποτελέσουν τις βάσεις για την απαρχή μιας πορείας με ακόμα υψηλότερους στόχους στη ζωή σας