24/07/2015

Ευχαριστίες του Δήμου Καρδίτσας προς τους χορηγούς και υποστηρικτές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Τράπεζας Ρουχισμού

image_print

Την Παρασκευή 17-07-2015 και απογευματινές ώρες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Τράπεζας Ρουχισμού του Δήμου Καρδίτσας που βρίσκονται στην οδό Ερμογένους στην πόλη της Καρδίτσας .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δημιουργήθηκε αποκλειστικά με  προσφορές χορηγών οι οποίοι είναι οι παρακάτω:

Η επαναλειτουργία της Τράπεζας Ρουχισμού της τέως Δ.Η.Κ.Ε.Κ., στηρίζεται στους συμπολίτες μας,οι οποίοι προσφέρουν συνεχώς νέο υλικό (ρούχα, παπούτσια κ.α.)

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα εγκαίνια το “CATERING BONUS EVENT” προσέφερε δωρεάν μπουφέ με εδέσματα στους καλεσμένους μας και σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ενώ τα αρτοποιεία της πόλης μας “ΝΤΑΡΟΥΤΣΟΣ” και “ΠΡΟΣΔΗΜΑΚΗ” προσέφεραν διάφορα αρτοσκευάσματα. Επίσης τα μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης και της Επιτροπής Αξιολόγησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσέφεραν δωρεάν γλυκίσματα τα οποία έφτιαξαν μόνες τους για τον εμπλουτισμό του ανωτέρω μπουφέ.

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η κ. Λιλιάνα Ντούλια , η οποία χάρισε με το βιολί της μια όμορφη μουσική βραδιά.

Ο Δήμος Καρδίτσας ευχαριστεί όλους τους ανωτέρω που συνέβαλαν στη δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της επαναλειτουργίας της  Τράπεζας Ρουχισμού του Δήμου, καθώς και τους εθελοντές μας οι οποίοι ανιδιοτελώς προσφέρουν καθημερινά έργο για την λειτουργία τους.

Τέλος, όσοι καταστηματάρχες της πόλης μας και συμπολίτες μας θα ήθελαν να προσφέρουν τρόφιμα ή ρούχα ή παιχνίδια κ.α. μπορούν να επικοινωνήσουν με την Αντιδήμαρχο Αλληλεγγύης κ. Ελ. Αντωνίου στο τηλέφωνο 2441350719 καθημερινά και ώρες πρωινές.