Συναυλία του συγκροτήματος Γιάννης Αδάμος και Ροζ Πένες

5/8/2018
image_print
9.00 μμπροαύλιο της Αγ. Παρασκευής

Την Κυριακή 5/7 και ώρα 9.00 μμ στο προαύλιο της Αγ. Παρασκευής στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” του Δήμου Καρδίτσας

Συναυλία του μουσικού σχήματος “Γιάννης Αδάμος και Ροζ Πένες ”θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/8 στις 9.00 μμ στο προαύλιο της εκκλησίας της Αγ. Παρασκευής Καρδίτσας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας.

Το μουσικό σχήμα “Γιάννης Αδάμος και Ροζ Πένες ”αποτελείται από τους: Γιάννης Αδάμος (φωνή, τζουράς, μπουζούκι) Αθανασία Αλεξοπούλου (πλήκτρα, φωνή) Χρήστος Κολοβός (φωνή, κιθάρα) Γιώργος Αγγέλης (βιολί, φωνή) και Λίνα Καρέτσου ( κρουστά, φωνή ) και το ρεπερτόριό του είναι επιλεγμένα έντεχνα, παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Δήμος, θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα υπερ της ανακύκλωσης των υλικών, θα διανείμει δωρεάν 150 μπλε σακούλες ανακύκλωσης.

Οι μουσικές εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” ξεκίνησαν την Κυριακή 1η Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.