Συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας

11/4/2018
image_print
20:00

Την Τετάρτη 11 Απριλίου και ώρα 8.00 στην Κεντρική Πλατεία
Συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας
Συμμετέχει εθελοντικά το μουσικό σχήμα “Απόηχος” ενώ την πρωτοβουλία στηρίζουν τα καταστήματα εστίασης & αναψυχής της πλατείας
Καλούνται οι συμπολίτες να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής υγιεινής

Συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Απριλίου και ώρα 8.00 μμ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Η συναυλία είναι μια πρωτοβουλία του μουσικού σχήματος “Απόηχος” που αποτελείται από τους: Άρη Φαλιάγκα (τραγούδι), Ρίτσα Πέτσα (τραγούδι), Ναπολέων Μουλιάκο (μπουζούκι), Άγγελο Παλαπέλα(πλήκτρα), Πάνο Καλπία (μπουζούκι), Φραγκίσκο Καραμέτο (βιολί) και Στέφανο Γατσαποστόλη (κιθάρα) σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Ομάδα Έργου και το το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Την πρωτοβουλία υποστηρίζουν τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής της πλατείας: Κιέριον, Ολύμπιον, Moor, La Plaza, Cockatoo, Golden, Zero, Jasmine, Sorpasso, Centrale, Cafeina προσφέροντας μεγάλες ποσότητες με τρόφιμα.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες να παρακολουθήσουν τη συναυλία του τοπικού μουσικού σχήματος με επιλεγμένα έντεχνα, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια στηρίζοντας με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής το Κοινωνικό Παντοπωλείο από το οποίο κάθε μήνα ωφελούνται περίπου 50 οικογένειες.

Ευχαριστίες για τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων συγκεντρώθηκαν και στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων “Αργεντινή” και παλαιμάχων Αναγέννησης Καρδίτσας που διοργανώθηκε την Μ. Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του “Balla Athletic Hall” στο 3ο χλμ της οδού Καρδίτσας- Σμοκόβου. Ο Δήμος Καρδίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της “Αργεντινής” για την πρωτοβουλία, τους παλαίμαχους της Αναγέννησης που συμμετείχαν στο αγώνα και τους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων που τον φιλοξένησε, συμβάλλοντας όλοι στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.