Οι καλοί και οι κακοί ιππότες των Χριστουγέννων, πάνε στην Παυσιλυπούπολη, από τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας

16/12/2017 - 17/12/2017
image_print

Ένα συναρπαστικό, στις 16 & 17 Δεκεμβρίου, διήμερο γεμάτο ιππότες, κάστρα, πανοπλίες, ευγενείς και βασιλιάδες, ατέλειωτες πολιορκίες με φλεγόμενα βέλη, καταπέλτες και ακόντια… περιμένει όσους επισκεφτούν την μαγική “Παυσιλυπούπολη”, εκεί που ζωντανεύουν τα παραμύθια και όλοι γίνονται παιδιά.

Οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, συμμετέχουν και φέτος τα Χριστουγεννιάτικα στα δρώμενα της πόλης μας, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμη πετυχημένη χρονιά με πολλές και όμορφες δράσεις.

Αφηγήσεις ιπποτικών ιστοριών, κατασκευές και εκπλήξεις με μαγικούς ανεμόμυλους στο Παιχνιδόσπιτο (κόκκινο σπιτάκι) της Παυσιλυπούπολης , για να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά, κάθε λογής προκλήσεις!!!

Την Κυριακή το μεσημέρι στις 12, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Κύριος Φώτης Αλεξάκος, για 4η συνεχόμενη χρονιά, θα διαβάσει σε μικρούς και μεγάλους, το πολύ όμορφο παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου “Οι καλοί και οι κακοί ιππότες” από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Σας περιμένουμε όλους, να κλείσουμε μαζί άλλη μια σπουδαία χρονιά!!!