Έσπασε το “φράγμα” των 1000 συμμετοχών ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος Καρδίτσας

14/4/2019
image_print

Πραγματοποιείται την Κυριακή 14 Απριλίου

Έσπασε το “φράγμα” των 1000 συμμετοχών ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος Καρδίτσας

Σύσκεψη των φορέων και των εθελοντών που στηρίζουν τη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/4 στο Δημαρχείο

Έσπασε το “φράγμα” των 1000 συμμετοχών ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος Καρδίτσας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου από το Δήμο Καρδίτσας και το ΔΟΠΑΚ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας) τη συνεργασία του «Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας», «Φωκιανός», «Περσέας » και «Ωρίων» και τη βοήθεια των εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής.

Κατά την νέα συνάντηση των εκπροσώπων των φορέων και των εθελοντικών οργανώσεων που θα υποστηρίξουν την σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/4 στο Δημαρχείο συζητήθηκαν και ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ από όλους εκφράστηκε ικανοποίηση για την μεγάλη συμμετοχή (1050 δρομείς μέχρι το πρωί της Παρασκευής!) που μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, καθώς θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 12 το βράδυ της Κυριακής 7/4 η πλατφόρμα των ηλεκτρονικών εγγραφών:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFcXdMSAAePG_HDnWWcWaKFrdkbI433KnzaOQOR06QraUrnw/viewform

Σημειώνεται ότι ο 4ος Πλαστήριος Δρόμος περιλαμβάνει τις εξής διαδρομές:

10.000μ.: Αφετηρία πριν την αναρρυθμιστική λίμνη και τερματισμός στην Πλατεία Ελευθερίας (Κεντρική πλατεία).

5.000μ.: Αφετηρία από “Χίλια Δένδρα” και τερματισμός στην Πλατεία Ελευθερίας.

3.000μ.: για ΑμεΑ (με καρότσι): Αφετηρία από το ύψος του Νοσοκομείου περίπου και μέσω Καραϊσκάκη και Υψηλάντου, τερματισμός στην Πλατεία Ελευθερίας.

1.000μ.: για παιδιά:Αφετηρία Καραϊσκάκη (ύψος Μασούτη) και μέσω Υψηλάντου, τερματισμός στην Πλατεία Ελευθερίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στον παραπάνω σύνδεσμο.

Ατομικές δηλώσεις συμμετοχής ( για παιδιά και ΑμεΑ ) θα γίνονται δύο (ώρες πριν την έναρξη των αγώνων στη Γραμματεία που θα βρίσκεται στον τερματισμό, στην πλατεία Ελευθερίας. Για τους αγώνες 10.000μ και 5.000 δεν θα γίνουν εγγραφές πριν την έναρξή τους, λόγω ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους.