11/1/2019

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα “πρόγραμμα ERASMUS+, χρήσιμες οδηγίες για την προετοιμασία σχεδίου”

image_print
11.00 πμΕπιμελητήριο Καρδίτσας

Ενόψει της υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ERASMUS+, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα από κοινού με το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας, με σκοπό την τεχνική ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες σύνταξης και υποβολής της πρότασης.

Η ημερίδα πραγματοποιείται την Παρασκευή 11-1-2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με θέμα “πρόγραμμα ERASMUS+, χρήσιμες οδηγίες για την προετοιμασία σχεδίου”.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς καθώς και στα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, με βασικούς ομιλητές τον κ. Χαράλαμπο Σαμαντζή, υπεύθυνο προγραμμάτων ERASMUS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και την κ. Γεωργία – Κωνσταντία Καραγιάννη, Προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο κ. Χαράλαμπος Σαμαντζής, εκτός από Συντονιστής Ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων, διετέλεσε στέλεχος του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως αξιολογητής ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Την τρέχουσα περίοδο, συμμετέχει ενεργά με ένα χαρτοφυλάκιο 18 Ευρωπαϊκών προγραμμάτων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα Ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών.

Η κ. Γεωργία – Κωνσταντία Καραγιάννη ως καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έχει διατελέσει υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, έχει υποβάλει και συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS+ και etwinning, ενώ είναι μέλος της εκπαιδευτικής δράσης ‘’Teachers4Europe’’.


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και Το ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σας προσκαλούν στην εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: πρόγραμμα ERASMUS+, χρήσιμες οδηγίες για την προετοιμασία σχεδίου”

Από τον κ. Χαράλαμπο Σαμαντζή,

Υπεύθυνο προγραμμάτων ERASMUS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Από την κ. Γεωργία – Κωνσταντία Καραγιάννη

Προϊσταμένη Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Καρδίτσας

Στην αίθουσα του Ε.Β.Ε. Καρδίτσας, Ηρώων Πολυτεχνείου 3 την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11.00.

 Η Πρόεδρος του ΚΓΚ                      Ο Διευθυντής ΔΔΕ Καρδίτσας

Σωτηρία Μπακαλάκου                          Μιχάλης Παπανούσκας