Χριστούγεννα μ’ έναν αλλιώτικο… ιππότη, από τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ.

3/12/2017
image_print
17:00Αναψυκτήριο Παυσιλύπου

Με μια όμορφη εκδήλωση θα ξεκινήσουν οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. να συμμετέχουν και φέτος στα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα της πόλης μας.

Την Κυριακή 3 Δεκέμβρη, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας και του ωραίου θεματικού πάρκου της Παυσιλυπούπολης, που θ’ ανοίξει τις πύλες του στο κοινό στις 6 του Δεκέμβρη με θέμα του “Κάστρα και Ιππότες“, στις 5 το απόγευμα στο χώρο του αναψυκτηρίου του Παυσιλύπου, οι υπεύθυνοι των Παιδικών βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, θα διαβάσουν στα παιδιά το πολύ όμορφο και συγκινητικό διήγημα (και πολύ πρωτοποριακού για την εποχή του) του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη “Γουτού Γουπατού” σε διασκευή Κώστα Πούλου και εικονογράφηση Νικόλα Ανδρικόπουλου, από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια οι μικροί φίλοι που θα βρεθούν στο χώρο, θα φτιάξουν μαζί μας, το πιο ωραίο και απρόβλεπτο Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο, που είχε τόση μεγάλη επιτυχία πέρυσι και ήταν ο καθημερινός σύντροφος των παιδιών μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων!!!

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους να ξεκινήσουμε τους εορτασμούς για την πιο ωραία περίοδο του χρόνου!!!