Επιτυχημένη η συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας

13/04/2018
image_print

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων, καθώς και ειδών ατομικής υγιεινής από προσφορές συμπολιτών συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της συναυλίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της πόλης με την εθελοντική συμμετοχή του μουσικού σχήματος “Απόηχος”.

Την συναυλία υποστήριξαν τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής της πλατείας : Κιέριον, Ολύμπιον, Moor, La Plaza, Cockatoo, Golden, Zero, Jasmine, Sorpasso, Centrale, Cafeina, προσφέροντας τρόφιμα για τους σκοπούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε τα μέλη του μουσικού σχήματος Άρη Φαλιάγκα, Ρίτσα Πέτσα, Ναπολέων Μουλιάκο, Άγγελο Παλαπέλα, Πάνο Καλπία, Φραγκίσκο Καραμέτο και Στέφανο Γατσαποστόλη, καθώς και τα καταστήματα της κεντρικής πλατείας για τη διοργάνωση της συναυλίας για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μια κοινωνική δομή του Δήμου Καρδίτσας που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, ξεκίνησε να λειτουργεί σε εθελοντική βάση το 2015 και έχει πλέον ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, μέσω του οποίου, στελεχώθηκε με το απαραίτητο προσωπικό, αλλά ο εφοδιασμός της με τρόφιμα δεν καλύπτεται από πόρους του προγράμματος και ως εκ τούτου χρειάζεται την ευαισθητοποίηση και τη συνεχή στήριξη όλων μας.