Επιτυχημένη εκδήλωση για τη “Γεροντική Άνοια” στο Κ.Α.Π.Η. Καλλιφωνίου

24/11/2016
image_print

anoia-01Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση ιατροκοινωνικού ενδιαφέροντος με θέμα τη "Γεροντική Άνοια” που διοργάνωσαν το πρωί της Παρασκευής 18/11 στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Καλλιφωνίου η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού , Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Καρδίτσας, Δημοτικής Ενότητας Καλλιφωνίου. Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Χρυσόστομος Αρ. Ριζογιάννης, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής, ο οποίος ανάπτυξε το θέμα και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ευαγ. Διαμαντή, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Καλλιφωνίου κ. Μαρ. Λωρίδα, Μολόχας κ. Ηλ. Ζυγούρης και Δαφνοσπηλιάς κ.Κων. Καρακώστας, η Δ/ντρια Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού κ. Αθ. Πέτσα, ιερείς της περιοχής, εργαζόμενοι των Προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι των Δημ. Ενοτήτων Καλλιφωνίου και Καρδίτσας και πλήθος κόσμου. Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας ευχαριστεί για την εθελοντική συμμετοχή του τον γιατρό κ. Χρυσ. Αρ. Ριζογιάννη, ο οποίος έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του ιατρικού του έργου στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη γεροντική άνοια μέσω ανάλογων ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους ιερείς και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημ. Ενότητας Καλλιφωνίου, καθώς και τους Προέδρους των Μορφωτικών και Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, μέσω των οποίων επιτεύχθηκε η πολύπλευρη ενημέρωση των κατοίκων.

Ευχαριστεί επίσης ιδιαίτερα τους χορηγούς – υποστηρικτές της εκδήλωσης: