Επίσκεψη υποψηφίων ευρωβουλευτών στο Δήμο Καρδίτσας

24/04/2014
image_print

Επίσκεψη στο Δήμο Καρδίτσας πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της  Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό  κ.κ. Χρ. Ζώης, Μαρία Πολύζου και Νικ. Θεοχάρης  στα πλαίσια περιοδείας τους στη Δυτ. Θεσσαλία.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ.Κων. Παπαλό, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλ. Νασιάκου,  τους Αντιδημάρχους κ.κ. Στ. Παπαγεωργίου, Φιλ. Κωτούλα, Χαρ. Παπαδημητρίου, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Νικ. Καραγιάννη, Σωτ. Γούλα και Λαμ. Τσιούκη και την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας.

Ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό κ. Ζώης χαρακτήρισε “φιλική” και όχι “εθιμοτυπική” την επίσκεψη στο Δήμο Καρδίτσας, που γίνεται, όπως είπε, ως ένδειξη εκτίμησης προς τη Δημοτική Αρχή και αναγνώρισης της προσπάθειάς της για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και ευρύτερα την Αυτοδιοίκηση, για τα οποία υπήρξε ένας γόνιμος διάλογος με τη Δημοτική Αρχή.

Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, ο κ. Ζώης ευχαρίστησε τον κ. Παπαλό και τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Αρχής για την συνάντηση, την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς πέρα από τα ειδικά που αφορούν το Δήμο, αναδείχθηκαν γενικότερα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα οποία η Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό θέλει να αναδείξει στις Ευρωεκλογές.