Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή στο Δήμο Καρδίτσας

25/02/2019
image_print

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παν. Κουρουμπλής επισκέφθηκε την Παρασκευή 22/2 το Δήμο Καρδίτσας, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκο. Τον βουλευτή και πρ. Υπουργό συνόδευαν η βουλευτής κ. Χρυσ. Κατσιαβριά και ο Συντονιστής της ΝΕ Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλ. Αντωνίου, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κ. Σωτ. Μπακαλάκου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί ο κ. Κουρουμπλής με την ιδιότητα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Ο κ. Αλεξάκος καλωσόρισε τον κ. Κουρουμπλή ευχόμενος κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του να εκλεγεί στην Ευρωβουλή και τον ευχαρίστησε για την υποστήριξή του σε θέματα του Δήμου Καρδίτσας, αλλά και γενικότερα έναντι αιτημάτων και διεκδικήσεων της Αυτοδιοίκησης κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Υπουργός Εσωτερικών, καθώς και για τη διαχρονικά θετική του στάση σχετικά με το έργο εκτροπής του Αχελώου παρά το γεγονός οτι κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση και την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων για την υλοποίηση αναγκαίων έργων υποδομής και δράσεων, ενώ ο κ. Κουρουμπλής υποσχέθηκε οτι σε περίπτωση εκλογής του θα συνεχίσει και στο Ευρωκοινοβούλιο να διεκδικεί πόρους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε οι ΟΤΑ να μπορούν να ανταποκρίνονται στον κοινωνικό και αναπτυξιακό τους ρόλο.