Εκδήλωση του Δήμου Καρδίτσας για την Εθνική βόλεϊ Κορασίδων

08/01/2015
image_print

Με τις ευχές όλων η συμμετοχή της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στο Μπαρ του Μαυροβουνίου στις 9 – 11 Ιανουαρίου 2015 να συνοδευθεί από την πρόκρισή της στα τελικά της διοργάνωσης,  αναχώρησε από την Καρδίτσα, όπου πραγματοποίησε το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της, η Εθνική βόλεϊ Κορασίδων.

Ο Δήμος Καρδίτσας θέλοντας να τιμήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που παρέμεινε επι μία εβδομάδα στην πόλη μας χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου για τις προπονήσεις του, διοργάνωσε μια λιτή εκδήλωση στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου.

Εκεί ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος και η Διοίκηση του ΔΟΠΑΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Τάντο πρόσφεραν στις παίκτριες, τον προπονητή και τα μέλη της αποστολής αναμνηστικά της περιοχής μας και ευχετήριες κάρτες που δημιούργησαν τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π του Δήμου και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους και να επιβραβευθούν οι κόποι τους με την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.