Εκδηλώσεων συνέχεια στο Δήμο Καρδίτσας…

15/12/2014
image_print

Με εκδηλώσεις στο αναψυκτήριο Παυσιλύπου και την Κεντρική Πλατεία συνεχίζονται το επόμενο διήμερο οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας “ Η Καρδίτσα γιορτά…Ζει”

Ειδικότερα την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου και από ώρα  5:00μμ – 10:00μμ. στο Αναψυκτήριο Παυσιλύπου σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας διοργανώνεται το Make and Take, όπου οι φίλοι του μοντελισμού θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τις δικές τους δημιουργίες, ενώ θα εξελίσσεται και ένα  live rock party με το συγκρότημα Cross Roads, το οποίο αποτελείται από τους Νεφέλη Αδαμοπούλου, Εβελίνα Τσάβαλου, Νεφέλη Κωφού, Βασίλη Τουλάκη και Θανάση Γκούγκλια

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και από ώρα  11:00 πμ – 1:30μμ.στην  Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με 

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Νωρίτερα χορωδίες σχολείων της πόλης θα βρίσκονται διάσπαρτα στο κέντρο της πόλης

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και από τις  6:00μμ – 9:00μμ. στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Παιδικό Σταθμό “Παιδικός κήπος” της Μαρίας Μαρρά.

Με τη λήξη της εκδήλωσης τη “σκυτάλη” θα παραλάβει το συγκρότημα Vin Doux με την Αναστασία Σπύρου στο τραγούδι και τον Βαγγέλη Παπαβασιλείου στο πιάνο, που υπόσχονται στους Καρδιτσιώτες μια όμορφη βραδιά με μουσική jazz, rock και ρετρό.

Το απόγευμα του Σαββάτου στην Τοπική Κοινότητα Καλλιφωνίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου. Την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιφωνίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα χαιρέτησε ο αρμόδιος για την Δ.Ε. Καλλιφωνίου Αντιδήμαρχος κ. Ιωαν. Γεννάδιος, ενώ την ατμόσφαιρα ζέσταναν παιδικά κάλαντα και  παραδοσιακοί χοροί.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Καλιφωνίου ανακηρύσσει το 2015 έτος εθελοντισμού και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συγκετρωμένους  να αποτελέσουν μια αλυσίδα αλληλεγγύης και εθελοντισμού με επίκεντρο των άνθρωπο ,την καθημερινότητά του και την ποιότητα ζωής του, τούτους τους δύσκολους καιρούς που το έχουμε όλοι ανάγκη δηλώνοντας  “παρών” σε κάθε εθελοντική ενέργεια οργανωμένη ή μη σε καθημερινή βάση. Τη ίδια ώρα στην Καρδίτσα το “τέχνης παίδευσις” Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας παρουσίασε το θέατρο δρόμου: «Τα παπούτσια μας πάνε ……» σε κεντρικές οδούς, πεζόδρομους και πλατείες της πόλης.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων στο Ιππικό Κέντρο “Φιλόνεικος” σε συνεργασία με το εργαστήρι “Πολύκμητον” φιλοξένησε εργαστήρι δημιουργίας κοσμημάτων και καλλιτεχνικών δημιουργιών,από την Νάσια και Δημήτρη Φιλίππου

Τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Αναψυκτήριο Παυσιλύπου η ομάδα του 'Πολύτεχνου” απασχόλησε δημιοργικά τα παιδιά με κατασκευή χριστουγεννιάτικης κάρτας, face painting και ζωγραφική.