Εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας για την Αποκριά

27/02/2014
image_print

Στη Δημοτική Αγορά οι εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας για την Αποκριά
Την Κυριακή 2 Μαρτίου από τις 4.00 το απόγευμα

Πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, πολύ μουσική, τραγούδια χορό και φυσικά το κάψιμο του Καρνάβαλου περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει την Κυριακή της Αποκριάς  στη Δημοτική Αγορά, ο Δήμος και η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας.

Το …ραντεβού με τα παιδιά της πόλης δίνεται στις 4.00 το απόγευμα και επί της υποδοχής θα βρίσκονται οι ήρωες του Disney, η Minnie, ο Bugs Bunny και ο Tweety που θα προσφέρουν σε όλους, μικρούς και μεγάλους, “μαλλί της γριάς” και ποπ κορν, ενώ δεν πρόκειται να λείψει ο πολυαγαπημένος των παιδιών Mickey, ο οποίος θα μοιράσει πολλές μικρές εκπλήξεις…

Εμψυχωτές, ο Dody, η Malu και ο Kazu θα παρουσιάσουν επίσης ένα κωμικό αυτοσχεδιαστικό δρώμενο με κλασσικά ομαδικά παιχνίδια,  θεατρικά και εμπνευσμένα από τα αποκριάτικα έθιμα.

“Ένα γαϊτανάκι λίγο διαφορετικό…εκτός από κορδέλες τυλιγμένες στον κορμό, κάθε λογής παιχνίδια, αστεία, γρίφοι, θησαυροί, έθιμα και παραδόσεις, αλλά και μια λέξη μυστική …”

Η Φιλαρμονική του Δήμου, για μία ακόμα φορά θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση με αποκριάτικους σκοπούς.

Η ομάδα της Μαρίας Καραπαναγιώτη θα παρουσιάσει χορογραφίες βασισμένες σε αποκριάτικους ρυθμούς και τους ήχους το ροκ γκρουπ LOCAL ALARM του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας.

Τη … σκυτάλη θα πάρει το γυμναστήριο “Διάπλασις”παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με ρυθμική γυμναστική, hip-hop , μαζορέτες και μοντέρνους χορούς.

Στις 7.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό, όσο και φαντασμαγορικό κάψιμο του Καρνάβαλου στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία από το γκρουπ LOCAL ALARM.

Ο Δήμος και η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας καλούν όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις.